Reumatism Articular Acut – Simptome – Tratament naturist

Reumatism Articular Acut – Simptome – Tratament naturist

In cazul in care nu stiati reumatismul articular acut este provocat de o infectie faringiana streptococ betahemolitic de grup A. Pentru a putea depista daca sunteti posesorul aceste infectii trebuie sa fiti atent/a atunci cand prezentati conditii de febra sau dureri ale articulatiilor.

In majoritatea cazurilor aceste dureri pot fi din cauza unui efort sau din cauza unui reumatism articolar acut, isr solutia pe care o sa va prezentam in acest moment este un tratament naturist pentru aceasta infectie.

Din cele spuse de medicii naturisti, pentru reumatismul articular acut este indicat sa consumati coarja sau  scoarta de salcie, acest element contine heteroide de natura salicilica benefic pentru tratarea reumatismului de care suferiti.

Pentru o perioada indelungita de 3 4 saptamani va recomandam sa consumati o cantitate de  de 4/5 cani pe zi. Aceasta ar fi o prima metoda pentru o tratare de moment a infectiei de care suferiti.

Va recomandam totusi ca acest tratament sa fie repetat pentru o perioada indelungata si sa aveti grija  sa respectati cu strictete orele in care consumati acest produs. Medicii naturisit nu sustin ca ar exista efecte negative in cazul in care folositi acest tratament, doar in cazul in care sunteti alergic la acest produs.

Daca considerati ca acest articol a fost suficient de folositor pentru nevoia d-vs va rugam sa apasati pe butonul Like sau +1 pentru a trimite acest articol tuturor prietenilor din site-urile de socializare pe care obisnuiti sa le vizitati. Daca doriti sa primiti si alte informatii direct pe mail in legatura cu alte tratamente sau alte informatii folositoare pentru sanatatea d-vs va rugam sa va abonati la RSS FEED-ul nostru in cel mai scurt timp.