Rezistenta unei case

Daca iti propui sa incepi constructia unei case in aceasta primavara, zidaria este un element sine qua non al acesteia, asa ca o caramida care sa tina caldura inauntru si frigul afara, mie mi se pare ideala. Cei de la Socosconstruct.ro ne propun o caramida rezista si la seism, dar si la incendiu, ce ofera si o izolatie termica de calitate: Caramida Durotherm de la Soceram de dimensiunile 290x240x238 E LD. Sa nu mai punem la socoteala si rezistenta ignifuga de pana la 1000°C ce inseamna ca peretii nu vor cadea dupa un incendiu puternic si nu o vei lua de la 0 cu aceasta constructie.

Caramida Durotherm de la Soceram de dimensiunile 290x240x238 E LDeste un produs 100% natural, ecologic, din argila si nisipuri argiloase, ceea ce inseamna ca este economic (materialele din care se compune sunt accesibile). Pretul redus urca aceasta caramida in fruntea clasamentului materialelor de contructii grele si durabile. Costurile de intretinere sunt practic inexistente, iar daca te hotarasti sa demolezi o cladire din caramizi va fi mult mai usor si mai rapid fata de alt tip de constructie. De asemenea, caramizile se pot refolosi ulterior.

Cu ajutorul caramizii Durotherm de la Soceram de dimensiunile 290x240x238 E LD poti ridica structuri de sustinere, pereti simpli, dubli sau despartitori, de temelie, ziduri de interior sau exterior, inramati in cadre sau pentru gletuire. Niciun alt element de constructie nu va oferi atat de multe posibilitati pentru realizarea unor efecte arhitecturale unice.

Este bine sa se tina cont de dimensiunea caramizilor atunci cand se face proiectarea pentru a evita taierea acestora, scazand astfel calitatea structurii: un rand sa fie format numai din caramizi intregi, iar inaltimea cladirii sa fie multiplu de inaltimea caramizilor plus mortarul de minim 12 mm. Daca nu ai luat inca o decizie, cei de la Socosconstruct.ro iti pot face un necesar pentru proiectul tau ce va include si mortarul necesar, dar si alte materiale utile in constructia unei case.