Te-a inselat, trebuie acordata a doua sansa?

Toata lumea poate face o greseala. In cele din urma, nu stii exact ce s-a intamplat cu el. Poate s-a imbatat in corporatie si a tras de o peruca care parea a fi parul tau… Acum, hai sa respiram putin si sa incercam sa privim cu calm situatia din lateral. Din pacate, statisticile sunt de asa natura, incat majoritatea absoluta a sotilor a inselat cel putin o data sau de doua ori pe intreaga perioada a vietii de familie.

In acest caz,  opt din zece femei, cred ca vor ierta, dar, cate dintre ele sunt dispuse sa divorteze? Mult mai putine. Adica, sunt putine cele care doresc sa-si distruga familia din cauza legaturilor ocazionale ale sotilor. Si daca sotul tradator nu vrea s-o paraseasca, atunci femeia cu copii, trebuie sa puna totul pe picioare. Asa se vede totul din exterior. Sau, prin ochii unei femei care vrea cu adevarat sa-si salveze familia. 

Exista o a doua sansa dupa tradare 

Exista o singura nuanta serioasa, si anume, aceea daca sotul poate invata ceva din tradarea sa si daca va incerca tot ce-i sta in putinta sa o faca sa ramana un mister cu sapte sigilii. Numai in cel de-al doilea caz, se poate spune ca un barbat merita iertat si cuvintele “casatorie” si “familie” nu sunt complet goale pentru el. Daca un barbat a permis sotiei sale sa stie despre aventurile sale sau daca el insusi a spus totul, inseamna ca nu-i este frica ca isi va pierde casnicia. 

Exista, de asemenea, oameni atat de naivi care se grabesc sa marturiseasca sotiei, tradarea lor, crezand ca asa vor fi iertati. Si de multe ori, parerile lor de rau si promisiunea ca nu o vor mai face niciodata, duc la o a doua sansa. Pare un om bun, onest, dar, de fapt, el a mutat incarcatura de pe umerii lui pe umerii sotiei sale.

De ce femeile acorda o a doua sansa

Povestirile vietii arata ca multe sotii acorda o a doua sansa sotilor lor, pentru ca unele dintre ele doresc sa-si salveze casnicia, altele sunt indragostite si nu sunt gata sa renunte, iar unele femei cred ca, in timp, sotii lor se vor schimba, gasind astfel, ca acestia merita o a doua sansa.

In cele din urma, nu stii niciodata ce s-a intamplat cu el. Poate ca la intalnirea corporatista a fost intr-adevar beat si si-a confundat colega cu tine sau poate ca si-a dorit sa faca acest lucru, fiind atras ocazional de ea. Numai de tine depinde daca vrei sa acorzi o a doua sansa sotului care te-a tradat.

In publicatiile noastre despre blog despre familie si viata o sa gasiti multe articole despre relația de cuplu si relatiile de familie, sfaturi si recomandari.