Cum alegem fotograful si videograful la botezul celui mic

Botezul celui mai mic membru de familie este un eveniment deosebit, dragalas si mult asteptat de toata lumea. Pentru o zi, vedeta absoluta va fi un bebelus dulce si toata familia va fi alaturi de el. Insa, pentru pastratrea acestor amintiri deosebite, este nevoie de fotografii.

Toti invitatii de la botez se vor intrece in a face o multime de poze cu telefoanele lor mobile. Nimeni nu va putea, insa, face fotografii atat de reusite pe cat le face un fotograf profesionist.

Fotografia este o arta si trebuie sa fii cu adevarat pasionat ca sa poti sa-i dai dai valoarea cuvenita. Fotografia nu inseamna doar aparatura sofisticata si cat mai scumpa. Inseamna un talent folosit cu pasiune si multa munca.

La botez, mai ales, un fotograf de botez trebuie sa fie foarte experimentat. Bebelusii sunt foarte imprevizibili, acum dorm, apoi plang, dupa aceea rad, se misca, ei au mereu stari diferite si toate au farmecul lor. Orice copil este dragalas dar in ziua botezului toate lucrurile pe care le face sunt foarte importante si cu dulceata in plus. Fotograful trebuie sa fie atent la toate detaliile, chiar si cele mai mici. Astfel, se pot face fotografii cu cele mai haioase si pretioase momente.

Videograful profesionist va putea sa scoata cele mai frumoase momente din fiecare locatie in care se afla bebelusul in ziua botezului. El trebuie sa fie mereu pregatit si implicat pentru a surprinde in imagini momentele unice si valoroase. Creativitatea este o trasatura necesara unui videograf cu experienta.

Atentia spre detaliu de asemenea este necesara. Cele mai reusite filmari botezuri cu bebelusi la botez se fac atunci cand se surprind copilasii in anumite momente simpatice. De aceea este nevoie de un profesionist in videografie. El stie cum si ce sa surprinda cu camera de filmat iar rezultatele vor fi mereu excelente.

Fiecare echipa de foto profesionista pune la dispozitia potentialilor client un portofoliu de lucrari. Astfel, se pot analiza fotografii ale bebelusilor in diferite ipostaze si locatii, pentru a se putea alege fotograful dorit. Fiecare profesionist are o amprenta unica, prin folosirea in stil propriu a alegerii luminii, a unghiului de fotografiere.