Pana unde lasi o prietena sa intre in viata ta

Viata ne pune in fata multor pericole, astfel in anumite ipostaze o prietena ne poate salva chiar viata, alteori ne poate rani grav.

Sa ne gandim cu totii prietena cea mai buna are granite in viata noastra? Daca raspunsul este da, care este punctul in care o prietena buna nu ar trebui sa il depaseasca?

Fetele, indiferent de caracter, nu pot sta singure izolate de prietenele lor. Se pare ca in aceasta situatie vorba despre baieti se potriveste de minune.

Cum se leaga o prietenie de durata?

O prietenie fara incredere nu are loc, la fel cum nicio relatie de durata nu poate avea mari succese daca unul dintre ei nu acorda increderea necesesara persoanei de langa el. Pentru ca relatia de prietenie dintre 2 fete sa dureze trebuie sa existe anumiti factori in comun; de exemplu gusturi de muzica la fel, aceleasi hobby-uri si interese comune in viata. Doua prietene impart multe de la haine, barfe si impresii pana la proria camera si prajituri.

De ce ii spunem tot prietenei cele mai bune?

De obicei pentru a ne descarca nervii si de probleme apelam mereu la prietena noastra pe care o consideram cea mai buna si ii spunem vrute si nevrute, pentru ca si ea la randul ei face la fel… sa spunem asa un fel de ritual al fetelor. Dar oare cand vine vorba despre iubitul nostru, trebuie sa ii marturisim toate secretele si intamplarile cu amanunte?

Daca ne gandim bine, nu cred ca ar trebui sa ii detaliem povestea noastra de dragoste, pentru ca stiti cum se spune ” prietena cea mai buna iti vrea iubitul” si in multe cazuri s-a adeverit aceasta zicala.

De ce prietena cea mai buna iti vrea iubitul?

In momentul in care ajungeti sa impartiti mai toate lucrurile, aveti grija sa nu ajungeti sa impartiti si iubitul uneia dintre voi. Cand intram in discutie cu prietena noastra, de multe ori subiectul se schimba si ajunge in partea amoroasa dintre noi si iubitul nostru. Incepem sa vorbim pana la cele mai mici detalii intime si despre calitatile iubitului de multe ori, lucru ce o face pe prietena noastra sa isi doreasca acelasi lucru pe care il avem noi, fara a se mai gandi ca este pusa in joc o prietenie de durata.

Clar, baietii sunt o limita care nu trebuie depasita niciodata, nici macar cu gandul ca este foarte simpatic si atragator.

Influenta asupra deciziilor

De obicei grupul de prieteni cu care ne petrecem timpul zilnic ne influenteaza asupra multor lucruri, uneori influenta buna alteori gresita, dar prietena cea mai buna prietena are influenta aproape totala asupra noastra. Fie ca este vorba de un baiat cu care trebuie sa te “cuplezi” sau sa te desparti sau de ce vei face in viata niciodata nu prea dai atentie la dorintele parintilor pentru ca spui ca sunt de “moda veche”, dar cand vine vorba de prietena ta ii asculti cu mare grija parerile. Insa ai grija, ca de multe ori prietena cea mai buna iti da sfaturi gresite pentru a iesi ea in evidenta cu ajutorul.