Mobilierul la comanda, mobilierul viitorului

mobila la comandaComoditatea este o realitate. Ne deplasam din ce in ce mai dificil pana la magazin, sa ne cumparam mancare, ne vine din ce in ce mai greu sa mergem pana la un restaurant si cu siguranta, nu ne mai place in mod deosebit sa mergem la cumparaturi in mod fizic. Astazi, tot ceea ce tine de comert se face online. Mancarea ne-o comandam online, imbracamintea o comandam  online, facturile ni le platim online si de multe ori, relatiile le incepem online.

Evident, acest lucru se rasfrange in aproape toate zonele societatii. Astfel, mobilierul la comanda a devenit din ce in ce mai popular, in detrimentul mobilierului gata realizat, din marile lanturi de magazine. Motivele pentru care oamenii apreciaza mai mult piesele de mobilier la comanda decat piesele de mobilier gata construite sunt multe si evidente:

  • Pot sa isi puna in practica orice rod al imaginatiei;
  • Nu trebuie sa se deplaseze zile intregi pentru a gasi mobila perfecta, ci doar trebuie sa isi imagineze mobila perfecta;
  • De regula, producatorii vin direct acasa pentru a masura fiecare colt al camerei, in asa fel incat mobila finala este perfect integrata in incapere;
  • Este o solutie care de multe ori ajunge sa fie mai ieftina.

Este cat se poate de adevarat ca mobilierul la comanda poate sa vina la pachet si cu unele neplaceri. Acestea insa, sunt cel mai des provocate de producator. Intarzieri, costuri mai mari decat cele stabilite si greseli in procesul de productie, toate acestea sunt realitati. Daca alegi cu atentie producatorul care iti va realiza mobila insa, nu ar trebui sa ai niciun fel de problema.

De ce este mobila la comanda mobila viitorului?

Pentru ca are capacitatea de a respecta toate doleantele omului modern. Nu te face sa te deplasezi, iti permite sa fii creativ si include exact acele materiale pe care le doresti. De asemenea, poate avea ce culori iti doresti sa aiba si evident, orice material iti doresti sa aiba.