Badanta romanca umitilita de un italian

Seria de persoane umilite continua inca odata, o doamna din Iasi plecata in Italia pentru a reusi sa isi tina copiii la scoala si pentru a le putea oferi un trai mai bun a ales meleagurile peninsulelei in cautarea unui loc de munca.

Aceasta a reusit dupa mai bine de 6 luni de cautari sa gaseasca sa munceasca ca badanta in casa unui italian cu o stare financiara foarte buna. Chinurile si umilinta a inceput dupa nu mai putin de 2 luni de cand femeia a ales sa munceasca in casa acestuia. Chiar daca ar fi trebuit sa primeasca un salariu foarte mic, circa 600 euro / luna, aceasta astepta salariul pe circa 3 luni.

Fara nici un ban primit, umilinta a inceput sa creasca atunci cand “domnul” italian a inceput sa o jigneasca si sa ii aduca injurii acesteia, ba mai mult adresandui intrebari de natura sexuala si in anumite cazuri amenintari in cazul in care acesta nu era satisfacut.

Desi a incercat sa consulte autoritatile, acestea nu au putut face mai mult decat sa constate cele declarate de catre femeie. Dar odata cu prezentarea carabinierilor la casa din Sicilia, acesta nu se afla in incinta domiciliului. In momentul de fata, femeia romanca ramasa fara banii necesari pentru facultatea copiilor a decis sa se reintoarca in Romania in speranca ca isi va gasi un loc de munca si ca va reusi sa le ofere un viitor celor doi copii, o fata de 13 ani si un baiat de 19 ani.

Povestile cu femeile romance maltratate in Italia au ajuns tot mai frecvente, lipsa de bani si dorinta pentru un trai mai bun le imping pe acestea sa faca sacrificii uriase pentru un salar mai bun ca in Romania.