Tratament naturist pentru bataturi in talpa

Tratament naturist pentru bataturi in talpaCum sa iti scoti bataturile metode naturale

Multi dintre noi avem probleme cu talpile din cauza bataturilor inestetice care ne provoaca si disconfortul in timpul mersului.

Cum se fac bataturile?

Nu ne dam seama de fiecare data cand o batatura isi face aparitia pe talpa, insa simtim usturimi. Bataturile apar din cauza papucilor care sunt fie putini mai stramti sau ca mergem mai mult timp pe jos, astfel picioru transpira si pielea incepe sa se roada.

Metode naturale pentru scoaterea bataturilor

De curand am aflat o metoda ieftina si naturala pentru tratarea bataturilor. Avem nevoie de cateva felii de ceapa, o fasa si sare.
Timp de 3 nopti consecutiv se aplica pe batatura o felie de ceapa care este presarata cu sare peste batatura astfel incat partea cu sare sa fie pe piele. Infasurati cu o fasa ca sa nu cada si lasati toata noaptea.

Veti simti usturimi, asta pentru ca efectul nu intarzie sa apara, dar va sfatuiesc daca vreti sa scapati de batatura sa nu indepartati fasa.
Are efect si la bataturile vechi care nu au fost tratate, care dupa cele 3 nopti de tratare vor cadea pur si simplu. Cand vine vorba de pret cine nu are acasa o ceapa, sare si o fasa? Este absurd sa cheltuim bani multi pe plasturi speciali pentru bataturi, solutii, cosmeticieni si doctori cand metodele naturiste sunt la indemana fiecaruia.

  • http://getadenidia@yahoo.com oltean geta

    va multumesc din tot sufletul pentru tratament , sa stiti ca a dat randament, dintr-o data bataturile au inceput sa se inegreasca. va multumesc incaodata.

  • http://www.specialbody.net Paula

    Ma bucur ca am putut sa iti fim de ajutor, daca m-ai alte intrebari, le astept cu mare drag

  • gigi

    am si eu de vreo 10 ani, am incercat toate metodele si medicamentele fara rezultat.chiar am sa incerc si pe aceasta.bataturile le am in talpa si sunt dureroase la mers ,este un adevarat chin de aceea le tai periodic cu lama fara sa sangereze