Dieta Dukan te ajuta sa slabesti

Pentru a scapa de kilogramele in plus atunci cand alimentatia ta nu este tocmai una corecta, ai nevoie adesea de metode si retete de slabit care adesea sunt fara succes.  Dieta Dukan propune un plan pentru o alimentatie cat mai sanatoasa, aceasta dieta face referire la mai vechile alimente consumate inca de oamenii primitivi, mai exact proteinele si legumele.

Aceste alimente ce initial erau in jur de 100, inclusiv cele din lumea animala pe parcurs numarul lor a crescut tot mai mult ajungand la un numar de circa 300. Acestea fiind spune, iata cateva sfaturi de slabit pentru a scapa de kilogramele nedorite cu dieta Dukan.

Unul din puctul forte al dietei Dukan este structura pe care aceasta se bazeaza, tot ce d-vs trebuie trebuie sa faceti este sa urmariti planul nostru ce contine informatii pentru o alimentatie sanatoasa, ce o sa va ajute sa scapati de kilogramele nedorite.

Aceasta metoda de slabit se imparte in 4 etape distincte. Aceste 4 faze au fost concepute astfel in cat sa nu se poata renunta la aceasta dieta. 4 faze, de la intens, la eficient dar si alte 2 faze de slabilizare.

dieta Dukan

foto: intrefete.ro

Aceste 4 faze au fost concepute pentru a fi efectuate succesiv, cu scopul de a ajunge la rezultatul dorit in mod treptat, fara a afecta starea dumneavoastra de sanatate.

Iata cele 4 faze specifice dietei Dukan :

1- prima faza numita si faza de atac, care va aduce rezultate imediate. Pe durata acestei faze, dieta dumneavoastra trebuie sa contina alimente bogate in proteine care permit pierderea rapida in greutate.

2- a 2-a faza numita si faza croaziera care va conduce spre greutatea dorita. Pe durata aceste faze, dieta trebuie sa fie una alternata bazanduse pe consumul de proteine, dar si de legume.

3- aceasta etapa este numita una de consolidare, ea are o durata de circa 10 zile, aceasta faza va pregateste pentru revenirea la o dieta echilibrata. In aceasta etapa trebuie sa reveniti treptata la alimentele indragite de dumneavoastra  consumandule pe parcursul a 2 mese / zi.

4- ultima faza numita si regula de 3 simple. Aceasta faza este una din cele mai simple dar si cea mai importanta in procesul de slabire efectuat de d-vs. In aceasta etapa consumul trebuie sa fie moderat, pe o perioada cat mai indelungata deoarece 95% din persoanele care urmeaza o dieta pun inapoi ce ai pierdut intr-un timp foarte scurt.

Alimente recomandate :

– carne, peste, oua, rosii, castraveti, ardei gras, cartofi, struguri, portocale, banane, mere, pere, cirese, pepene galben, pepene rosu.

Durata dietei :

Acest regim alimentar este unul care va v-a schimba complet stilul alimentar, este o dieta de lunga durata si cu rezultate vizibile din primele zile.