Epilarea definitiva cu IPL – O solutie noua pentru o problema veche

dreamstime-17195836_iek6Cand ai par inestetic pe fata sau pe corp, acest lucru nu este doar enervant. Pilozitatea poate fi, in special pentru femei, o problema care scade stima de sine, inrautatind calitatea vietii pe mai multe planuri. Cu toate acestea, cei care prezinta par nedorit pe corp sau pe fata nu ar trebui sa isi faca griji. In ziua de azi, exista o multime de moduri care elimina pilozitatea inestetica, unele dintre acestea avand rezultate de pana la 6-7 ani. Cel mai frecvent intalnite metode de indepartare a parului existente pe piata, cum ar fi epilarea cu ceara, sunt destul de simple, insa nu sunt foarte avantajoase, deoarece prezinta rezultate de maxim 3-4 saptamani si expun pielea la diverse substante chimice toxice.

Mai mult decat atat, pentru persoanele cu piele sensibila, cremele depilatoare, lama de ras si ceara epilatoare nu sunt recomandate, deoarece aceste proceduri le pot provoca iritatii si diverse afectiuni ale pielii. Pentru acesti oameni, dar si pentru cei care doresc sa scape definitiv de parul inestetic de pe corp, indepartarea parului cu IPL poate fi un raspuns imbucurator care le-ar rezolva problema pentru cativa ani de zile.

Epilarea definitiva cu IPL (lumina intens pulsata) este o metoda de indepartare a parului care depaseste de departe orice alta procedura de eliminare a parului existenta pe piata mondiala de estetica medicala. Aceasta este o solutie sigura chiar si pentru cei cu par excesiv, iar efectele sale sunt vizibile timp de 7 ani, cat dureaza un ciclu pilos. In plus, cei mai multi oameni care apeleaza la procedura IPL pentru eliminarea pilozitatii de pe corp considera ca acest tratament este mult mai confortabil decat orice alt sistem permanent sau temporar de epilare, deoarece nu prezinta durere, nu inroseste pielea si nu risca aparitia anumitor iritatii sau afectiuni pe pielea tratata.

Deoarece dispozitivul IPL nu poate fi folosit de catre o persoana neautorizata, cei care doresc sa elimine parul nedorit de pe corp trebuie sa isi faca programare la o clinica epilare definitiva Bucuresti, unde vor putea beneficia de tratamente IPL in maxima siguranta.

Sistemul functioneaza intr-un mod foarte asemanator cu cel al tratamentelor cu laser. Cu toate acestea, indepartarea parului cu IPL este mult mai putin costisitoare decat tratamentele traditionale cu laser si pot lucra chiar mai bine decat laserul, in special pentru cei care au piele deschisa la culoare si par de nuante inchise. Exista, de fapt, atat de multe beneficii ale tehnologiei IPL, incat aceasta a devenit una dintre cele mai populare metode de epilare definitiva din industria de frumusete si sanatate din prezent. Drept dovada, tot mai multi oameni din ziua de azi recurg la tratamentele cu IPL pentru a scapa de parul nedorit de pe corp sau de pe fata.