Rabbit Hole – Film ONLINE

Rabbit Hole – Film ONLINE

In industria cinematografia se pare ca s-a mai inscris un nou film Rabbit Hole care a avut premiera in Romania pe 02 septembrie 2011. Filmul Rabbit Hole cu traducerea in limba romana Trezirea la realitate este un film de drama avand durata de timp de 91 minute.

Se pare ca scenariul acestui film Rabbit Hole a fost scris de David Lindsay-Abaire si regizat de John Cameron Mitchell. In distributia filmului Rabbit Hole au participat cei mai importanti actori – Nicole Kidman, Aaron Eckhart, Aaron Eckhart, Dianne Wiest, Miles Teller, Tammy Blanchard, Jon Tenney si multi altii.

In filmul Rabbit Hole actiunea se petrecere in jurul cuplului Howie si Becca Corbett care sufera o drama imensa din cauza pierderii copilului in varsta de 2 ani care a decedat intr-un accident de masina.

Howie, tatal lui Danny copilul care tocmai a decedat, pentru a trece peste aceasta tragedie apeleaza la un psiholog care facea terapii de grup. Acolo, el se imprieteneste cu o mama care trecea prin aceeasi drama in care ii murise copilul. Se pare ca sotia lui Becca Corbett respinge orice ajutor pentru a iesi din aceasta perioada de depresie si ganduri si orice consolare, iar singura persoana cu care ea reuseste sa vorbeasca si sa se descarce este Jason autorul accidentului.

De acum in colo veti intalni filmul Rabbit Hole pe pedicula cinematografie din marile cinematografe. Daca doriti sa vizualizati filmul online direct acasa puteti descarca subtitrare Rabbit hole de pe subs.ro .

Urmareste Trailer Rabbit Hole – Film ONLINE

Daca ti-au placut informatiile oferite de echipa noastra in legatura cu Rabbit Hole – Film Online, Aboneaza-te la Newsletter pentru a fi autentificat prin mail cu toate noutatile publicate pe Vena.ro . In plus daca vrei sa le transmiti informatiile si prietenilor tai de pe site-urile de socializare Facebook si Google + apasa LIKE sau +1 .