Suleyman Magnificul Sezonul 3 Online

Iubiti filmele si serialele TV turcesti cu povesti pline de aventuri si traditii ale secolului al XVI-lea in care sunt prezentate imbracamintea traditionale si momente din timpul razboaielor?

In acest sens programul de televiziune Kanal D s-a gandit la voi si a introdus in programul TV un serial indragit de toata Romania si anume Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii. Acum ai ocazia sa vizionezi cel mai tare serial Suleyman Magnificul episodul 84 Online.

Acest serial va introduce in lumea orientului mijlociu cand Imperiul Otoman incepuse sa ameninte si sa cucereasca lumea crestina pentru a deveni cea mai mare putere a lumii.

Protagonistul acestui film este Suleyman Magnificul, cel care se afla la puterea Imperiului si coordoneaza toate activitatile. Are trei cadane – Gulfen, Mahidevran si Hurem – singura care a reusit sa il convinga pe Suleyman sa o ia de sotie, lucru care nu s-a mai intamplat de sute de ani in haremul sultanilor.

Prezinta o poveste plina de intrigi atat la harem cat si in lumea politica, fiecare dorind sa capete o putere mult mai mare prin mijloace necurate. Toata istoria, imbracamintea si firul povestirii sunt adevarate si prezinta intamplari din secolul al XVI -lea.

Avand in vedere ca primele doua sezoane au avut un succes nemaipomenit in randul publicul, din data de 3 septembrie 2013 Kanal D trasmine din nou Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii in fiecare marti de la ora 20:00.

Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii Episodul 84 Online

Te invitam sa urmaresti in continuare noul sezon din serialul tau preferat pentru a le putea urmari evolutia personajelor tale preferate. In acest sezon o veti vedea pe Hurem ca fiind cadana care se ocupa de harem, luandu-i locul lui Mahidevran prin mijloace tipice ei. Pe sora sultanului Hatice, o veti putea vedea intr-o impostaza total diferita fata din sezonul trecut mult mai razbunatoare din pricipa faptului ca Hurem a facut-o sa isi de-a seama ca Ibrahim, sotul acesteia, o inseala cu cadana cea mai de incredere de la palat care este insarcinata in ultimile lui.

Se va razbuna pe Hurem prin aceeasi metoda, incercand sa ii gaseasca lui Suleyman o alta cadana care ii va lua locul lui Hurem, lucru destul de greu.

Te invitam sa urmaresti noile aventuri din Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii Sezonul 3 Online pe Kanal D la ora 20:00.