Top 10 filme de groaza pentru Halloween

Daca iubiti sarbatorile si obisnuiti sa tineti traditiile in fiecare an, cu siguranta Halloween este una din sarbatorile preferate atat de copii cat si de adulti.

Aceasta sarbatoare a fost imprumutata de aproape toate tarile din lume si se sarbatoreste in noaptea de 31 octombrie deoarece pe 1 noiembrie e ziua tutoror sfintilor. In aceasta zi copii obisnuiesc sa se costume si sa se macheaze ciudat umbland pe la usile vecinilor in cautare de bomboane.

In schimb adultii decoreaza casa cu lumini, dovleci si panze de paianjeni in mod inspaimantator, prepara prejituri pentru copii si obisnuiesc sa se uite la filme de groaza pentru Halloween.

Daca nu aveti idee ce un film potrivit pentru aceasta seara, care sa va inspaimante cu adevarat, ne-am hotarat sa facem o clasificare a celor mai bune filme de Halloween de pana acum.

Top 10 filme de groaza pentru Halloween

  1.  Trick ‘r Treat (2009)
  2. Poltergeist (1982)
  3. Ju-on (2002)
  4. Night of the living dead (1968)
  5. Halloween ( 1978 )
  6. The Texax Chainsaw massacre ( 1974)
  7. The shining (1980)
  8. Rec ( 2007 )
  9. Silence of the Lambs ( 1991)
  10. The mist (2007)

Cu siguranta nu ati revazut aceste filme avand in vedere perioada in care au aparut si placerea tinerilor de a viziona filmele noi aparute, insa va spun ca sunt mult mai infricosatoare decat Saw, The Davil Inside si multe altele. Daca nu sunteti adeptul filmele de groaza, va sfatuiesc sa nu vizionati aceste filme de unul singur.