Final Destination 5 – Destinatie Finala 5 – FILM ONLINE

Final Destination 5 – Destinatie Finala 5 – FILM ONLINE

Premiera filmului Final Destination 5 cu traducerea in limba romana Destinatie finala 5 a avut loc pe 02 septembrie 2011 la fel cu Rabbit Hole si Midnight in Paris. Se pare, spre deosebire de celelale 2 filme care apartineau genului drama si comedie romantica, Final Destination 5 este un film de groaza – horror. 

Pentru iubitorii de filme horror, Final Destination 5 – Destinatie finala 5 are ca durata de film 95 de minute si este unul dintre cele mai bune filme de groaza.

De aceasta data filmul Final Destination 5 a avut 2 scriitori de scenariu pe Eric Heisserer si Jeffrey Reddick fiind regizat de Steven Quale.

In film au ajutat la crearea actiunii cei mai buni actori principali – Nicholas D’Agosto  ( Sam Lawton), Tony Todd (Bludworth), P.J. Byrne (Isaac), Emma Bell (Molly) si Davin Koechner care a interpretat rolul lui Dennis.

 Fiecare sfarsit din Final Destination avea ca sfarsit un accident. Final Destination 1 un film regizat acu 10 ani a avut parte de accidentul provocat de o explozie a unui avion ce avea ca destinatie finala orasul Paris. Final Destination 2 regizat acu 8 ani a avut ca actiune accidentul in lant provocat pe autostrada. Final Destination 3 care a fost regizat acum 5 ani a avut parte de deraierea roller-coasterului din parcul de distractii. Final Destination 4, acu 2 ani avand premiera a avut parte de accidentul produs la o cursa de masini.
In Final Destination 5 are parte de un accident promitator legat de prabusirea unui pod suspendat. Sam Lawton presimte ce tragedie are sa se intample si reuseste sa isi salveze viata lui si a altor persoana aflate la fata locului. Sam si iubita lui Molly se gandesc ca destinul nu il poti evita si nu au motive sa se bucure ca au iesit teferi din accident.
In aceasta luna septembrie veti avea parte pe ecranele cinematografie de Final Destination 5 – Destinatie finala 5 in varianta 3D.
Pentru iubitorii de vizionarea de filme online pot gasi o varianta corecta de subtitrare Final Destination 5 – Destinatie Finala 5 pe subs.ro .
Urmareste Trailer Official Final Destination 5 – Destinatie finala 5
Daca ti-au placut informatiile oferite de echipa noastra in legatura cu Final Destination 5 – Destinatie Finala 5 – FILM ONLINE, Aboneaza-te la Newsletter pentru a primi toate noutatile de film prin mail.