Ezel Online

Ezel episodul 101, episodul 102, episodul 103, episodul 104 VIDEO Online – Kanal D

Ezel este unul din cele mai urmarite seriale turcesti depe Kanal D. De aceea am dorit sa va prezentam acest serial in mod special. Iata o mica descriere a serialului ce va explica care sunt intamplarile ce le puteti vedea in serialul Ezel Online.

In jurul anului 1997 unul din protagonistii serialului Ezel VIDEO traia alturi de familia sa in Istambul o viata normala. Acesta alaturi de prietenii sai au fost convinsi de Serdar Tezcan sa fure dintr-un cazino pentru a trai o viata mult mai buna. Serdar insa este si tatal lui  Eyşan, o simpla fata indragostita de Ömer. La locul faptei lucrurile se complica iar unul dintre hoti il impusca pe un gardian, acesta moara iar lucrurile se complica si mai tare. Omer in urma cu cateva zile fusese cel care atinsese arma, iar de aceea acesta a fost condamnat la multi ani de inchisoare.

Dupa un accident in puscarie acesta reuseste sa scape si sa isi reconstruiasca fata si incepe sa se razbune pe cei care i-au transformat viata intr-un chin.

Ezel episodul 101

Ezel episodul 102

Ezel episodul 103

Ezel episodul 104

Asadar daca consideri ca acest film este destul de interesant pentru tine, iti sugeram sa urmaresti toate episoadele din serialul EZEL ONLINE. Aici poti gasi ultimul episod Ezel Online dar si VIDEO din serialul EZEL.

Urmareste Ezel episodul 101, episodul 102, episodul 103, episodul 104