Cele mai bune filme de comedie

Cele mai bune filme de comedie

Cand vine vorbe de cele mai bune filme de comedie multi dintre noi avem pareri diferite.

Cele mai bune filme de comedie au fost create pentru a starni umorul si celei mai triste persoane si pentru a te scoate din orice stare de depresie.

Pentru cei care nu sunt fani ai vizionarii filmelor, le recomand sa urmareasca in timpul liber filme de comedie deoarece toata lumea le recomanda.

Cele mai bune filme de comedie sunt bune in momentele de plictiseala, cand stai in casa si afara ploua si nu poti iesi la plimbare cu prietenii si de vizionat impreuna cu iubitul/iubita.

Daca sunteti baiat si nu vreti sa vizionati un film de dragoste pentru a nu varsa lacrimi atunci cand sunteti cu prietena va recomand sa va uitati la filme de comedie si in niciun caz la filme de groaza sau orice alt tip de gen, deoarece asa va veti inveseli si ziua va fi minunata.

Cele mai bune filme de comedie sunt pline de actiune, umor si cel mai important lucru de tin cu ochii deschisi pe toata durata filmului.

Pentru cei interesati de filme de comedie am pregatit un Top 10 cele mai bune filme de comedie din ultimii ani. Topul a fost realizat cu ajutorul a mai multi impatimati de filme.

1. Just go with it

2. Killers

3. Just Married

4. Grown Ups

5. Horrible Bosses

6. Due Date

7. I Now Pronounce You Chuck and Larry

8. The 40 Year-old Virgin

9. Bad teacher

10. I am number 4

Daca ai o alta ordine pentru Top 10 cele mai bune filme de comedie, lasa un comentariu cu parerea ta.