Furtuna la Palat – Serial Online

Furtuna la Palat episodul 12, episodul 13, episodul 14, episodul 15, episodul 16

In aceasta dimineata am vazut un episod destul de interesant din serialul Furtuna la Palat. Acesta este un serial coreean ce va prezinat viata unui rege plin de invidie si amaraciune care nu doreste sa lase mostenire regatul fiului sau. Acesta este inchis intr-o cutie  de orez, iar accesul la aceasta cutie este foarte greu de facut.

Dupa incercari repetate ale slujitorilor sai, Maiestatea sa , fiul printului ce urma sa ajunga la tron a fost el insusi sa ii duca de mancare tatalui sau. Dar in drumul sau intalneste o fata si un baiat cu care isi face un juramant si sa pastreze secretul pe veci, nimeni sa nu stie niciodata ca ei doi au fost acolo.

Furtuna la Palat este noul serial online difuzat pe TVR1 online. Poti urmari toate episoadele pe postul de televiziune TVR 1. In serialul Furtuna la Palat  gasesti diferite tablouri pictate, fiecare tablou ascunde o poveste si o rezolvare a unei probleme.

De aceea Furtuna la Palat este un serial prin care regizorul doreste sa ne arate cum erau pedepsite persoanele care doreau sa introduca o idee democratica in regatul lor.

Urmareste serialul Furtuna la Palat pe TVR 1. Daca iti place acest serial atunci te rugam sa apesi butonul like sau butonul +1, doar in acest fel ne poti ajuta sa distribuim  aceste articole la cat mai multa lume.

Furtuna la Palat episodul 12 – ep 12

Furtuna la Palat episodul 13 – ep 13

Furtuna la Palat episodul 14 – ep 14

Furtuna la Palat episodul 15 – ep 15

Furtuna la Palat episodul 16 – ep 16

Nu uita, daca doresti sa primesti informatii gratuite direct pe mail despre serialul Furtuna la Palat, atunci trebuie sa te abonezi la RSS FEED-ul nostru.

Urmareste Furtuna la Palat episodul 12, episodul 13, episodul 14, episodul 15, episodul 16 online…