Filme Noi din Septembrie 2011 – Premiere Comedie & Horror

Filme Noi din Septembrie 2011 – Premiere Comedie & Horror

Stiu ca in aceasta perioada toate filmele noi sunt la mare cautare, de aceea am decis lunar sa va spunem care sunt cele mai noi filme lunar. Iata ca am pornit cu luna septembrie a anului 2011 si speram sa o tinem cat mai mult.

Aceasta lista cu filme noi din septembrie poate fi actualizate si cu ajutorul vostru, de aceea am nevoie zilnic de informatii utile despre cele mai noi filme. Eu pentru luna septembrie am pregatit cateva premiere horror dar si filme de comedie pentru toti iubitorii de filme bune.

1. Rabbit Hole – Trezirea la realitate

Film-ul Rabbit Hole este o drama bazata pe o piesa de teatru cu acelasi nume, piesa dar si scenariul filmului au fost scrise de David Lindsay-Abaire.

Protagonistii filmului sunt Howie si Becca Corbett, acest tanar cuplu se confrunta cu pierderea copilului in varsta de numai 2 ani dupa un tragic accident de masina. Pentru mai multe detalii si informatii si pentru a vedea trailer-ul click pe Rabbit Hole – Trezirea la realitate.

2. Midnight in Paris (2011) – Miezul noptii in Paris

Acest film prezinta viata a 2 tineri ce decid sa se casatoreasca doar pentru a avea beneficii pe plan profesionat. Avand invedere ca se afla in orasul iubirii au decis sa profite la maxim de oportunitatile oferite de acest minutat oras precum este Paris-ul, dar pentru a afla mai multe detalii si informatii despre regia filmului si pentru a vedea trailer-ul oficial click pe Midnight in Paris.

3. Final Destination 5 (2011) – Destinatie Finala 5

Dupa cum bine stiti film-ul Final Destination a fost intotdeauna printre cele mai bune filme de actiune. Chiar daca am decis sa va prezint filme horror sau comedii, iata ca am pregatit si acest nou film pentru d-vs.  Pentru a vedea trailer-ul click pe Final Destination 5.

4. Friends with Benefits

In filmul Friends with Benefits, Jamie si Dylan sunt prieteni foarte bunicare isi petrec fiecare moment ale zilei impreuna. La un moment ce doi au decis sa devina parteneri de sex iar de acolo totul a fost mai frumos ca oricand. Vezi trailer pe Friends with Benefits.

5. Colombiana

Cataleya Restrepo (Zoe Saldana) este o bastinasa care a devenit un asasint in serie deoarece atunci cand era copila a vazut cum au fost asasinati parintii ei intr-o casa de bogatasi. Mai multe informatii despre acest film si trailer-ul sau il poti vedea pe Colombiana.

Momentan acestea sunt cele mai importante filme din luna septembrie 2011. In cazul in care ai auzit ca au fost lansate noi filme in luna septembrie te rugam sa ne scrii un mail la sectiunea de contact. In curand o sa mai mai multe filme noi sugestii, topuri despre filme. Doar in acest fel credem ca tu o sa fii un vizitator multumit.

Te rugam sa apesi pe butonul like si +1 pentru a trimite tuturor acest articol tuturor prietenilor tai din site-urile de socializare, daca doresti sa primesti pe mail cele mai noi filme te rugam sa te abonezi la rss feed-ul nostru gratuit.