Filme noi de Craciun online

Urmariti cele mai bune filme noi de Craciun online.

Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi si asa cum suntem obisnuiti, noi ramanii, Craciunul il petrecem alaturi de familie. Pentru a mai destinde atmosfera cea mai buna metoda este sa vizionam alaturi de cei dragi filme noi de craciun pentru a fi in ton perioada in care ne aflam.

Regizorii pregatesc pentru o asemenea perioada frumoasa filme de comedie / comedie romantica, aventura si animatie pentru a ne bine dispune si pentru a ne face sa realizam ca in aceste zile trebuie sa ne manifestam cat mai mult dragostea fata de cei apropiati.

Totodata este si perioada cadourilor pe care multi dintre noi le asteptam de mult timp, moment in care putem face cate o mica surpriza celor care ii indragim.

Pentru ca nu mai sunt multe zile si perioada Craciunului se apropie, m-am gandit sa fac un Top 10 cu cele mai bune filme noi de Craciun pe care le puteti viziona online.

1. Arthur Christmas

2. A Christmas without Snow

3. A boyfriend for Christmas

4. Home Alone 1 , 2, 3

5. Christmas on vacation

6. The Santa Clause

7. Elf

8. Jingle All the Way

9. The Polar Express

10. How the Grinch Stole Christmas

Sper ca aceste filme propuse de mine sa se potriveasca cu atmosfera fiecaruia din casa si sa va bucure emotional alaturi de o ciocolata calda, prajiturele si mirosul de brad imbodobit din casa.