Filme noi luna Octombrie – Premiere cinema 2011

Asa cum bine stiti ne aflam la inceputul lunii octombrie si va pregatim o scurta prezentare a celor mai noi filme gata sa apara pe ecranele cinematografice din Romania.

Putem spune ca avem parte de o luna plina de actiune si filme noi, de aceea consider ca acesta va fi unul din cele mai importante articole publicate in aceasta luna. Hai sa nu mai pierdem timpul si sa incepem treaba asa cum stim sa o facem mai bine.

Primul film din aceasta luna este : The Three Musketeers ( Cei trei muschetari ). Filmul a fost realizat in regia  Paul W.S. Anderson iar actorii prezenti in acest film sunt : Logan Lerman, Milla Jovovich, Orlando Bloom, Ray Stevenson, Matthew Macfadyen, Luke Evans.

Urmariti trailer-ul oficial al acestui film : The Three Musketeers ( Premiera octombrie in CINEMA )

Un alt film pe care dorim sa il prezentam este chiar : 30 Minutes or Less( Ai 30 de minute sau bum! ). Acest film a fost realizat in regia lui Ruben Fleischer, iar actorii principali sunt : Jesse Eisenberg, Danny McBride. Genul acestui film este : Aventuri, Comedie. Va invitam sa ii urmariti trailerr-ul mai jos.

Acum ca stiti care sunt sugestiile pentru aceasta luna o sa va alcatuitm o serie de filme despre care o sa vb pe parcursul acestei luni. Va rugam sa solicitati orice film doriti sa vizionati, iar noi o sa va oferi toate informatiile necesare dar si trailer si subtitrare pentru acel film.

Nu uitati sa urmartiti si : One Day, Gaturro, Dream House, The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn, In Time, Din dragoste cu cele mai bune intenţii, Bizim Buyuk Caresizligimiz.

Va uram vizionare placuta !