Pariu cu viata Online pe ProTV

Pariu cu Viata Online pe ProTV

Nu de mult am vazut ca o sa apara un nou serial pe ProTv. Daca cei de la Antena 1 au continuat cu serialul Narcisa Salbatica, in acest serial Pariu cu viata online o sa vedem mai multi tineri iar target-ul dupa parerea mea va fi limitat. Nu cred ca gospodinele atunci cand taie ceapa se uita la Pariu cu Viata deoarece e un fel de RBD si cred ca va atrage doar persoane foarte tinere sau ma rog cum spun unii adolescenti.

Adolescentii teoretic ar trebui sa fie cei de la 17 la 20, dar acei tineri cuprinsi intre aceasta varsta sunt preocupati de “droage” si de fuste cat mai scurte pentru a atrage cat mai multe priviri. Eu nu pun Pariu cu viata, dar pun pariu ca nu o sa bata nici pe departe audienta realizata de cei de la Antena 1 deoarece serialul Pariu cu viata VIDEO inca nu a fost testat in Romania iar tinerele domnisoare vor mai mult informatii despre cum sa devina “doamne” nu povesti de dragoste realizate doar pentru audienta.

Acum ca am vorbit despre serialul Pariu cu Viata va urez vizionare placuta in cazul in care o sa il urmariti, iar pentru cei care nu se uita la seriale probabil ca nici nu o sa citeasca acest articol despre Pariu cu viata ONLINE de pe ProTV.

Daca urmaresti acest serial  atunci apasa butonul Like sau +1 si nu uita sa te abonezi la Rss Feed-ul nostru pentru a primi informatii si detalii despre acest serial.