Dragoste si Pedeapsa Online

Dragoste si Pedeapsa Online – Detalii si informatii despre Serialul Dragoste si Pedeapsa Online VIDEO

Dragoste si Pedeapsa VIDEO este una din cele mai noi productii ale celui care a proiectat si serialul 1001 de nopti. Serialul Dragoste si pedeapsa online ii are ca protagonisti pe Murat Yildirim.

Acest serial online Dragoste si pedeapsa prezinta viata unei tinere prezenta in doua lumi diferite, prima parte a Turciei ce ne arata una din fetele sale cu bune si cu rele, cu toate traditiile si obiceiurile sale. Iar pe cealalta parte o sa vedem o fata moderna, asa cum suntem obisnuiti in ziua de azi cu lux, case moderne si asa mai departe.

Dragoste si Pedeapsa online prezinta viata unei tinere ce urmeaza sa se casatoreasca conform unui ritual turcesc, dar inainte cu cateva zile la gasit pe viitorul sau sot in pat cu prietena ei. In urma promisiunii facute tatalui sau ca ea sa nu se culce cu nimeni inainte de casatorie incearca sa mentina promisiunea facuta dar se dovedeste a fi un esec.

Tanara pentru o scurta perioada incearca sa isi revina in casa mamei sale, acolo il intalneste pe Savas cu care isi va petrece noaptea si va ramane insarcinata. Mama sa  nu ii va permite intreruperea sarcinii iar Yasemin va fi nevoita sa duca la bun sfarsit sarcina fara ca acesta sa stie.

Pentru mai multe detalii si informatii despre serialul Dragoste si Pedeapsa ONLINE, trebuie sa citesti zilnic articolele noastre. Doar in acest fel vei avea ocazia sa vezi ultimele episoade din Dragoste si Pedeapsa VIDEO si nu numai.