facebook-ro

Internet

Facebook.ro

14 620

Facebook.ro - Sper sa nu fie o surpriza nu prea placuta, dar acest domeniu deocamdata nue ste in posesia celor de la Facebook, de aceea facebook.ro inca este la vanzare. Pana cand nu stim inca, dar am remarcat ca multi romani folosesc aceast keyword in motoarele de cautare.

Facebook.ro !? Deocamdata acest site facebook.ro nu are nici o legatura cu siteul de socializare facebook.com sa speram ca cei de la google nu o sa faca ca facebook.ro sa lasa domenii nefolosite, dupa care sa plateasca domeniile cu sume colosale.

Ce contine facebook.ro ? Momentan nimic, dar sa speram ca o sa se intample ceva placut pentru userii din Romania. Facebook.ro momentan nu este acelasi lucru cu facebook.com !

Dupa o simpla cautare pe Google sau Yahoo la cuvantul facebook.ro o sa vedeti ca nu apare nimic, asadar nu cautati in zadar facebook.ro deoarece acesta nu o sa apara. Nici facebook.ro si nici alte site-uri cu extenzia .com nu cred ca o sa se extinda prea curand in Romania.

In cazul in care doresti sa intri pe contul tau de facebook, te sfatuim sa  nu cauti facebook.ro ci www.facebook.com, asadar contul tau de facebook momentan nu poate fi deschis de pe extensia .ro ! Nici facebook.ro nici alte extensii nu sunt momentan disponibile, asadar doar facebook.com este singura posibilitatea de a accesa site-ul de socializare.

14 Comments

  • ana January 17, 2012 at 15:58 -  Reply

   la soveja e multa zapada

 1. cristi September 19, 2011 at 20:08 -  Reply

  imi pace

  • Rayen November 17, 2014 at 09:55 -  Reply

   2012/09/04 9:37 ص by This article on surmamea.com is bookmark worthy in my opinion. It’s worth saving for future reference. It’s fascinating reading with many valid points for contemplation. I have to concur on almost every point made within this article.

 2. antochi January 25, 2012 at 15:39 -  Reply

  ghgjujmhmnghn

  • Fermin November 16, 2014 at 18:58 -  Reply

   Articles like these put the consumer in the driver seat-very imnoptart.

 3. cristina February 3, 2012 at 14:55 -  Reply

  RADU Cristina elena

 4. capone February 8, 2012 at 18:07 -  Reply

  bn bv

 5. capone February 8, 2012 at 18:08 -  Reply

  ba mi se pare ca lucian bute e cam naspa
  creca il rupea doroftei
  si il rupe

 6. capone February 8, 2012 at 18:09 -  Reply

  ana si pe la bonciu e zapada

 7. vasilescu.octavian.5 March 3, 2013 at 14:33 -  Reply

  astept noi prieteni!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole Recente

 • idei de cadouri pentru femei

  Idei de cadouri pentru orice eveniment important

  Dupa cum bine stiti orice eveniment trebuie sa fie luat ca atare, indiferent ca vorbim despre o zi de nastere, onomastica sau o simpla petrecere, cadoul tau in calitate de invitat trebuie sa fie pe masura asteptarilor, ba chiar mai mult sa depaseasca aceste asteptari. Totusi ce poti cumpara pentru a face o impresie buna…

 • cadouri pentru baieti si barbati valentine's day 2014

  Cadouri pentru baieti Valentine’s Day 2014

  Avand in vedere ca nu mai sunt decat 14 zile pana cand va sosi Ziua indragostitilor sau Valentine’s Day, ne-am gandit sa va pregatim o lista cu cadouri pe care puteti sa le faceti baietilor, astfel incat acestia sa ramana surprinsi si fericiti de ceea ce au primit. Valentine’s Day este o sarbatoare americana care…

 • cadouri pentru fete de 14 ani

  Idei cadouri pentru fete de 14 ani Valentine’s Day 2014

  Valentine’s Day este o zi mult asteptata de toti indragostitii pentru a sarbatori intr-un mod diferit de restul zilelor, pregatind surprize si cadouri pentru persoana iubita. Avand in vedere ca pe 14 februarie se sarbatoreste Ziua indragostitilor, toate persoanele, indiferent de varsta pot celebra aceasta zi. In cazul in care va aflati la varsta adolescentei…