Facebook.ro

Facebook.ro – Sper sa nu fie o surpriza nu prea placuta, dar acest domeniu deocamdata nue ste in posesia celor de la Facebook, de aceea facebook.ro inca este la vanzare. Pana cand nu stim inca, dar am remarcat ca multi romani folosesc aceast keyword in motoarele de cautare.

Facebook.ro !? Deocamdata acest site facebook.ro nu are nici o legatura cu siteul de socializare facebook.com sa speram ca cei de la google nu o sa faca ca facebook.ro sa lasa domenii nefolosite, dupa care sa plateasca domeniile cu sume colosale.

Ce contine facebook.ro ? Momentan nimic, dar sa speram ca o sa se intample ceva placut pentru userii din Romania. Facebook.ro momentan nu este acelasi lucru cu facebook.com !

Dupa o simpla cautare pe Google sau Yahoo la cuvantul facebook.ro o sa vedeti ca nu apare nimic, asadar nu cautati in zadar facebook.ro deoarece acesta nu o sa apara. Nici facebook.ro si nici alte site-uri cu extenzia .com nu cred ca o sa se extinda prea curand in Romania.

In cazul in care doresti sa intri pe contul tau de facebook, te sfatuim sa  nu cauti facebook.ro ci www.facebook.com, asadar contul tau de facebook momentan nu poate fi deschis de pe extensia .ro ! Nici facebook.ro nici alte extensii nu sunt momentan disponibile, asadar doar facebook.com este singura posibilitatea de a accesa site-ul de socializare.