Themes WordPress – Top 10 cele mai frumoase theme pentru WordPress

Themes WordPress – Top 10 cele mai frumoase theme pentru WordPress

De vreo cateva luni sunt indragostit de aceasta noua platforma chiamata WordPress. Acum ca am deschis un nou site vena.ro sunt la mare cautare de un design profesional. Am tot intrebat in stanga si in dreapta care ar fi cerintele unei teme reusite si am ajuns la concluzia ca este mai bine sa fie cumparata de pe un site oficial. Pentru inceput am incercat sa aleg ceva pe gustul meu, chiar daca nu este foarte frumoasa macar sa fie utila.

Dupa care o mare dilema pe care am avuto au fost categoriile, sa speram ca sunt suficiente acestea si cred ca am destule pentru a putea face un site de foarte mare calitate.

Top 10 template pentru wordpress inca nu a fost creat dar in curand o sa facem un mic sondaj ce ne va ajuta atunci cand va trebui sa alegem aceasta noua thema. Acestea fiind spuse, iata noul nostru design. Este o thema WordPress ce apartine site-ului wptheme.com.

Speram ca in viitorul apropriat sa venim cu o thema speciala pentru vena.ro, o thema facuta exact pentru exigentele noastre. Asadar cu siguranta o sa aveti parte de cat mai multe surprize in viitorul apropriat.

La ce trebuie o thema WordPress ? In primul rand acesta va ajuta sa prezentati articolele intr-un mod foarte placut. Acestea sunt aranjate foarte bine in pagina, si sunt selectate in functie de categorie sau de vechimea articolului.

Cat costa o thema wordpress ? Acestea nu au un pret stabilit, pot fi free  dar si gratis sau pretul poate ajunge pana la 50 60 euro.