Wireless Password – Cum sa afli parole wirelesss – Wi fi

Pana nu de mult nu eram interest sa aflu cam cat de mare este protectia mea la retea. Este posibil sa afli cum se poate sparge o parola wireless. Acum am descoperit tot felul de SW care se ocupa de asa ceva.

O parola poate fi aflata destul de usor, dar spre neplacerea unora acesta nu este un lucru foarte bun.  Am incercat sa aflu daca Wireless Password finder este asa de periculos pe cat se zvoneste.

Iata cateva motive pentru care trebuie sa te protejezi pe tine si conexiunea ta la Wireless.

In primul rand un nivel ridicat de protectie poate sa va protejeze de atacurile facute de hacker si nu numai. O simpla conexiune exerna va poate ingreuna accesul la banda de internet fapt ce poate cauza o viteza mult mai mica la internet.

Wireless Password poate fi gasit doar cu o simpla cautare pe intenet. De obicei nu facem reclama la asa programe deoarece sunt protejate de copyright, dar acesta este unul free si va poate arata cum sa afli parole wireless.

Numele acestui program este Wireless Key View, un program destul de util atunci cand aveti in casa mai multe pc si alte telefoane, tablete ce trebuie conectate la internet.

AICI VINE POZA

Asadar dupa cum vedeti, totul este foarte simplu. Nu aveti nevoie de conturi si alte minuni, cid oar de acest program care va poate ajuta sa va recuperate parola la wireless sis a vedeti cum sa afli parola la wi fi fara o banda larga.

Programul poate fi descarcat gratuit de aici !