Cum se face un Blog GRATIS ?

Zilele trecute am primit o cerinta destul de ciudata, sa explic cum se face un blog personal sau cu diferite nise. Raspunsul meu nu a fost tocmai pe moment deoarece a trebuit sa ma gandesc putin.

TOP 9 THEME WORDPRESS PROFESIONALE GRATUITE

Eu consider ca trebuie sa o luam pas cu pas. In primul rand aceste bloguri pot fi FREE sau cu un domeniu propriu (ex: nume.ro ).  Pentru inceput consider ca lucrurile profesioniste sunt mai bine apreciate.

O sa incep va sa explic cum se face un Blog pe domeniu privat. In primul rand trebuie sa cumparati un domeniu indiferent de extensie. Dupa care cu siguranta aveti nevoie de un spatiu web pe care blogul dumneavoastra sa fie gazduit.

Dupa ce ati realizat acesti 2 factori foarte importanti, consider ca trebuie descarcata platforma wordpress de AICI si sa continuati cu realizarea blogului pe care d-vs il doriti. Pe viitor o sa revenim cu un articol in care sa fie explicat fiecare pas de la achizitionarea domeniului pana la creare blogului final.

Nu uitati ca blogurile pot fi create si grauit pe blogger.com dar acestea pot avea o anumita extensie precum blogspot.com  sau wordpress.com ! Asadar va invitam sa accesati acest site pentru a putea crea un blog gratuit.