Optimizare seo pentru un magazin online

Fara indoiala ca pentru un magazin online este important sa se claseze mai sus in motoarele de cautare deca competitorii lor. Dar ce se intampla daca nu cunoasteti trucuri seo si nu stiti sa faceti optimizare seo? Daca observati ca oamenii nu va cauta, ca paginile nu sunt accesate, ca oamenii nu dau click pe linkurile dumneavoastra e clar…nu veti avea vanzari.

Fie ca sunteti la inceput cu un nou magazin online, fie ca incercati sa imbunatatiti un site existent ne puteti contacta la seoagency.ro pentru optimizare seo la cele mai avantajoase tarife.

seo

optimizare seo

Azi nu mai este suficient sa va clasati pe prima pagina in cautarile Google. Trebuie sa ocupati primul loc! Un raport de Search Engine arata la un moment dat ca site-urile clasate pe primul lor ava o rata medie de click (CTR) de aproape 36%; cei de pe locul 2 aveau CTR de aproximativ 12%, iar cei de pe locul 3 aveau CTR de 9.5%. Iata cum cota de afisari petnru prima pozitie este aproape dubla fata de a doua pozitie si cat de important este pentru un magazin online sa se claseze primul in afisarile Google. Dar ce inseamna de fapt acest lucru?

Ca daca nu aveti o strategie puternica de SEO, tindeti sa pierdeti din afisari, clickuri si vanzari.

Partea de research pentru optimizare seo
Inainte de a incepe orice proiect de optimizare SEO (on-site sau off-site) la seoagency.ro stim ca trebuie sa incepem cu un research – cuvinte cheie.

De ce?

Pentru ca research-ul este cea mai importanta parte din optimizarea seo. Targetarea pe cuvinte cheie irelevante este complet gresita si poate ruina orice campanie prin generarea de trafic de calitate slaba, putine conversii. Nicio afacere nu are nevoie de acest lucru. De aceea, la seoagency.ro facem lucrurile ca la carte, astfel incat sa obtinem cele mai bune si eficiente rezultate.

Exista mai multe domenii principale pe care ne concentram pentru realizarea research-ului de cuvinte cheie. In primul rand vom cauta cuvinte cheie pentru pagina dumneavoastra de start si pentru paginile de produs. Cand vine vorba despre optimizare site se au in vedere cele mai importante pagini si ar trebui sa se tina cont de relevanta, de volumul de cautare si de dificultatea rankingului. Alegem cuvinte cheie care sunt foarte relevante pentru brandul si produsele dumneavoastra, care au un volum mare de cautare (la nivel local sau mai extins).

Vreti sa aflati mai multe despre modul nostru de lucru pe optimizare seo? Contactati-ne la seoagency.ro.

Salvează

Salvează