Mouse si Tastatura pentru mai multe calculatoare – Synergy ( DEMO )

Va intrebati cum poate un simplu program sa va faca sa folositi acelasi mouse si aceasi tastatura la mai multe calculatoare. Iata ca in sfarsit suntem pe cale sa renuntam la acele dispozitive facute special sa  ne ajute sa folosit acelasi mouse si aceasi tastatura la mai multe calculatoare.

Daca pana acum acest lucru era posibil doar cu o parte hardware se pare ca totul a devenit din ce in ce mai simplu, nu aveti nevoie decat de un simplu software numit Synergy pe care il puteti descarca gratuit de pe site-ul oficial.

Program-ul pe care doresc sa il prezint in acest moment este de inalta calitate, de aceea creatorii tin sa il modernizeze si sa repare toate acele bug-uri in cazul in care acestea exista. Momentan ne bucuram de versiunea 14.3 dar in curand o sa avem parte de o noua versiune.

Trebuie sa specificam ca acest program este compatibil cu toate sistemele operative precum : Windows, Linux dar si  Mac OS X Universal. In cazul in care considerati ca anumite modificari doriti sa le faceti chiar d-vs va reamintim ca acest program dispune si de Source Code pe care dumneavoastra il puteti edita dupa nevoile si exigentele pe care le aveti.

Speram ca acest articol sa se ridice la nivelul asteptat de d-vs, iar de aceea va invit sa apasati butonul like si +1 pentru a trimite acest articol pe toate retelele de socializare vizitate de d-vs.