Top 10 site-uri din Romania : forum.softpedia.ro noul Lider !

Zilele trecute eram forte interesat sa vad care sunt cele mai accesate site-uri din Romania, de aceea am decis sa ma informez si sa va ofer aceste informatii si dumneavoastra.

Dupa o lunga perioada in care trilulilu se afla pe prima pozitie a clasamentului, se pare ca acesta a fost detronat de catre forum.softpedia.ro ! Sa fie oare un lucru atat de bun incat un forum sa fie cel mai accesat site din Romania ? Eu zic ca da, este un lucru elementar atunci cand oamenii se informeaza si discuta despre anumite subiecte.

O alta surpriza a acestui nou top realizat de catre echipa noastra Vena.Ro este faptul ca site-ul adevarul.ro a reusit sa intre in Top 10 si se afla chair pe pozitia a 3a.

Noi incercam sa visam frumos si poate cu ajutorul dumneavoastra sa ajungem macar in top 100, ne dam zilnic silinta sa va oferim cele mai picante si cele mai importante subiecte de discutii.

Iata clasamentul cu cele mai accesate site-uri din Romania : TOP 10

Voi ce site-uri doriti sa vedeti in top 10 !? Dupa parerea mea cred ca noul lider forum.softpedia.ro este cel mai potrivit deoarece este singurul cu adevarat util romanilor.

Am remarcat ca pe celelalte site-uri foarte des poti intampina tot felul de mesaje spam, iar retelele din care fac parte le ajuta sa acumuleze un numai mai mare de vizualizari.