Download Conectivity si Virtual Router

In cazul in care doriti sa creati o retea wireless virtuala aveti nevoie de unul din aceste doua programe. O sa incep sa va vorbesc in primul rand de conectivity. Acesta este un program ce va poate genera o retea wireless doar cu o simpla conexiune la internet. Sa facem un exemplu, atunci cand aveti un laptop si un telefon sau o tableta nu aveti nevoie de un router  pentru a va putea conecta la toate aceste dispozitive.

Conectivity este unul dintre cele mai utile programe de acest gen. Acesta poate realiza o conexiune de foarte buna calitate doar prin wireless. In cazul in care doresti sa descarci acest program, iti reamintim ca noi nu ne asumam nici o responsabilitatea asupra programului sau a functionarii pc d-vs.

Download Conectivity – CLICK AICI

Un alt program foarte folositor pentru d-vs este Virtual Router. Un program asemanator celui  descris mai sus dar care poate rula intr-o maniera mult mai simpla. Deocamdata nu va putem oferi toate detaliile despre acest program, deoarece acesta a fost promovat de putina vreme.

Download Virtual Router – CLICK AICI

Indiferent daca acesta a fost sau nu testat noi va putem oferi link-ul de download pentru Virtual Router ce va ofera posibilitatea de a descarca Virtual Router in forma ultimei versiuni. Indiferent de program, rezultatul e cam acelasi, asadar va uram distractie placuta alaturi de tableta, telefonul si PSP d-vs.

Daca considerati ca acest articol va fost de ajutor nu uitati sa bifati butonul +1 sau like pentru a distribui tuturor cunoscutilor informatiile pe care d-vs le stiti deja. Acest articol iti ofera posibilitatea de a face un download Conectivity si download Virtual Router.