Filelist.ro Login

filelist.ro loginFilelist.ro Login – Inregistrare Gratuita !

Banuiesc ca stiti deja despre ce este vorba, asa ca nu ramane decat sa va aduc ultimele detalii despre acest site foarte popular prin randul tinerilor si nu numai.

Filelist.ro este unul din cele mai vizitate site-uri de torrent din Romania, iar accesul la site se face pe baza de invitatii. Pare ciudat sau nu eu cred totusi ca aceste tipuri de site-uri sunt cele care invart cei mai multi bani din web marketing si nu numai. Din cate aflasem din sursele noastre am inteles ca reclama pe filelist.ro ar fi undeva la 100 Euro /luna iar reclama e random cu alte reclame.

Dupa parerea mea este o afacere destul de profitabila, dar oare de ce in acest caz nu se aplica toate legile pentru piraterie si porcarii din astea?  Hmm.. nu cred ca stiu si nu ma intereseaza sa aflu vreodata indiferent de ce ar fi eu cred ca cel mai bun film e acela pe care il vezi la cinema iar cel mai bun program e cel cumparat direct de la sursa.

In cazul in care detii cont de pe filelist si nu te poti loga te rugam da un CLICK AICI ! Speram totusi ca pe viitor acest site sa devina FREE, sa nu mai ai nevoie de invitatii pentru a putea folosi acest site si la cat mai mult download baietiii :P:)