Program de schimbat statusul – Yahoo Messenger

In ultima perioada am tot primit pe site cereri si explicatii in legatura cu programul de schimbat statusuri la altii pe Yahoo Messenger. Numele acestui program este Y!Disruption iar din motive strict personale nu o sa va furnizam si link-ul de donwload Y!Disruption. 

Acesta poate fi o distractie pe masura daca este folosit asa cum trebuie, dar se pare ca cei mai multi dintre noi ( nu e cazul meu ) folosesc acest program pentru a pune la status tot felul de injuraturi. Cu parere de rau spun ca acest lucru este tipic romanesc, chiar daca acest bug a fost descoperit din motive “pasnice”, romanul este cel mai bun in a strica si a face rau.

 

Totusi daca doriti sa scapati de aceste probleme va sfatuim sa intrati pe www.yahoo.com si sa descarcati cea mai noua versiune a acestui program. In acest sfel puteti scapa de problemele cauzate de de acest program ce schimba statusul cuiva sau chiar al tau.

Yahoo a promis utilizatorilor acestui program ca va remedia in totalitate aceasta problema odata cu aparitia celui mai noi versiuni Yahoo Messenger  12, dar pana atunci ar fi bine sa folosim versiunea Yahoo Messenger 11.5.

Pentru a putea scapa de aceasta problema, pana la aparitia acestei noi versiuni de Yahoo, va sfatuim sa vedeti cu exactitate care este ID problema. Acesta apare intr-o forma de eroare pe care d-vs trebuie sa o inchideti, iar in acel moment statusul se inchide.

Adaugati la ignore toate aceste id-uri pana la aparitia noului program anti statusuri cu injuraturi sau cu link-uri catre anumite site-uri. O sa revenim cu alte informatii si detalii suplimentare pe viitor.