AdBlock Program de Blocat Reclame in Chrome si Mozilla Firefox

Blocare Reclame in Chrome si Mozilla Firefox

Din ce in ce mai multi webmasteri decid ca pe laptop-ul sau pe pc-ul cu care lucreaza  sa nu fie afisate Reclamele de la Google Adsense sau alte companii de publicitate.

Acest program poate fi folosit pe browser-ul  Chrome si va pot garanta ca da roade.

Numele acestei aplicatii este AdBlock si este folosita de catre acei vizitatori de site-uri ce nu indragesc reclamele publicitare sau de webmasterii care nu doresc sa afecteze oarecum CTR-ul reclamelor pe care le afiseaza:

Ultima versiune a acestui program de Blocat reclame in Chrone este 2.4 si aceasta este oferita gratuit de cei de la Google. Singura aplicatie ce se bucura de un succes urias, peste 2 milioane de persoane folosesc aceasta aplicati.

Vrei ca atunci cand vizitezi un site sa nu mai apara reclamele ? Atunci da click pe AdBlock – Chrome Web Store  si o sa fii tunut la curent cu toate informatiile despre acest program.

In cazul in care ai altre intrebari referitoare la Adblock, programul de blocat reclame in Chrome gratuit, te rugam sa ne contactezi pe adresa noastra contact@vena.ro iar un membru al echipei noastre iti va raspunde intrebarilor tale.

Nu uita sa te abonezi la newslatter-ul nostru pentru a primi pe mail cele mai noi articole ce au fost publicate pe site-ul nostru.