Aplicatii iPhone 4s gratuite

Dupa e noua experienta alaturi de un 4s fenomenam am decis sa va scriu care sunt ( dupa parerea mea cele mai bune aplicatii ) pe care trebuie sa le instalati in momentul in care intrati in posesia unui iPhone 4 sau 4s.

Trebuie sa specific ca toate aceste aplicatii sunt gratuite, nu trebuie sa fraudati pe nimeni si nici sa cheltuiti prea multi bani pentru a avea ceva folositor si totodata gratuit.

Incep prin a prezenta aplicatia mea preferata, aceasta este AroundMe.

AroundME –  Fara prea multe batai de cap puteti localiza foarte usor orice adresa, chiar daca esti pe jos sau cu masina cu aceasta aplicatie o sa ajungeti la locul dorit in cel mai scurt timp. O sa va intrebati care este diferenta intre un navigator si aceasta aplicatie ? In primul rand aceasta este gratuita si poate fi instalata direct de pe App Store, aceasta va ajuta sa localizati orice cladire, banca, posta din zona iar in baza locatiei dumneavoastra va specifica distanta exacta pana in acel loc.

Alta aplicatie pe care doresc in mod intens sa o prezint este : Translator ! Banuiesc ca ati inteles deja despre ce e vorba, de aceea o sa va prezint ceea ce ma atras cu adevarat la aceasta aplicatie. Desi Google Translate este deja de foarte mult timp si face furori, designul si lejeritatea cu care iti permite aceasta aplicatie sa iti traduci propriile expresii este una foarte comoda.

Ultima aplicatie dar nu cea din urma este : Team Viewer . Banuiesc ca stiti deja despre cee vorba !? Exista o versiune a acestui program si pentru pc / laptop asadar nu aveti de ce sa va faceti griji. Acum puteti sa controlati fiecare miscare efectuata pe pc-ul dumneavoastra. In plus cu ajutorul acestui program va puteti ajuta prietenii, copii in repararea pc-ului fara a mai fi nevoie deplasarea dumneavoastra in acel loc.