Skype Online Messenger in Romana – Chat si Detector FREE

Skype Online Messenger in Romana – Chat si Detector FREE

Am remarcat ca un numar tot mai mare se foloseste de acest program pe nume Skype, dar cu parere de rau va zic ca a fost cumparat de catre Microsoft cu cateva luni in urma, asadar o sa avem calitatea dar la un pret pe masura.

Skype online momentan contine si o versiune free, de acea va recomand sa il folositi cu incredere. Va garantez ca serverele pe care ruleaza acest program permit o calitate superioara atunci cand vorbesti la microfon sau cand webcam-ul este pornit. Daca ar fi sa facem o comparatie intre programul Skype Online si Yahoo Messenger cred ca rezultatul ar fi cam 3 la 1 iar asta o spund doar din propria experienta.

In cazul in care ma insel atunci astept o dovada clara sa ma pot convinge.  Eu am ramas de partea programului Skype Online iar sincer va zic ca  daca as putea sa fac un transfer de date si informatii de pe Yahoo pe Skype Messenger in Romana as face-o fara sa ma gandesc prea mult.

Daca doresti sa descarci programul Skype Online intra pe www.skype.com , download-ul la acest program Skype in romana este gratis sau free.

In cazul in care acest articol a fost suficient de bun te rugam sa apesi pe butonul like sau +1 iar daca doresti sa primesti pe mail cele mai noi articole te rugam sa te abonezi la RSS FEED-ul nostru gratuit.