Facebook Chat Emoticons – Lista emoticoane si smileys

Facebook Chat Emoticons – Lista emoticoane si smileys. Emoticoane Facebook pentru Chat Emoties dar si smilies gratis.

Asa cum bine stiti la moda este sa purtati diferite conversatii pe chat-ul de pe Facebook. Dar ce chat e acela fara o lista cu emoticons  si fara sa cunosti cele mai importante smileys pentru o cominicare mai usoara.

Chiar daca in ultima perioada au fost efectuate tot felul de modificari pe Facebook, tin sa va anunt ca lista este deocamdata disponibila doar pentru cei ce viziteaza site-ul nostru.

Nu va asteptati la acele emoticoane foarte colorate si pline de imaginatie, deoarece cu adevarat facebook.com este unul din cele mai ” serioase ” siteuri din lume, desi este doar un site de socializare.

Nu uita ca in curand o sa aveti parte de o noua lista cu emoticoane promisa de cei de la Facebook, asadar pana in acel moment va sugeram sa le folositi pe acestea de fiecare data cand aveti nevoie de asa ceva. Pentru o folosire mai usoara iti sugeram sa salvezi aceasta pagina a site-ului la favorit iar dupa aceea sursa ta de inspiratie va fi mai usoara.

Iata lista de Emoticons pentru Chat Facebook, lista completa de emoticoane si smileys pentru Facebook.

Pentru alte detalii si informatii te rugam sa ne contactezi la sectiunea de contact sau la adresa de mail contact@vena.ro.  Nu uita sa apesi pe butonul like si +1 pentru a trimite acest articol pe retelele de socializare utilizate de catre tine.