Radio online cu Manele si Dedicatii Live

radio manele onlineRadio online cu Manele si Dedicatii Live

Stiu ca multi din vizitatorii acestui site obisnuiesc sa asculte si manele, nu zic ca as avea ceva impotriva doar ca nu prea ma dau in vant dupa ele.

Dar asa cum suntem noi, baieti buni .. pardon si fete 😀 am pregatit o lista cu cateva radiouri online cu manele si dedicatii live non stop. Banuiesc ca stiti deja ce artisti predomina playlist-urile acestor radiouri.

Eu as incepe cu Nicolae Guta, Denisa, Babi Minune, Florin Salam si asa mai departe. Sincer sa fiu este frumos sa vezi ca munca unor tineri este rasplatita pe internet, dar de cele mai multe ori acei tineri abia stiu sa lege 3 cuvinte. Cred totusi ca acest subiect merita sa fie tratat intr-un alt articol si acum sa revenim la ceea ce vorbeam.

Dupa selectia facuta de catre noi se pare ca doar 2 radio-uri online au reusit sa treaca “testul”, acestea sunt si propunerile noastre pentru voi.

Iata recomandarile de Radio Online cu Manele si Dedicatii Live:

Stiu ca sunt mult mai multe radio online de manele pe internet dar cred ca nu merita sa fie LAUDATE in acest articol gratuit. In cazul in care stiti si alte posturi de radio online de manele ce ofera ascultatorilor sai emisiuni serioase si muzica de calitate va rugam sa ne lasati un comentariu cu numele site-ului sau link-ul de ascultare.