Cum se face un PDF – Cum se pune un document in PDF

Cum se face un PDF – Cum se pune un document in PDF

Astazi eram in mare cautare de niste programe cu care sa creez un pdf la un mic proiect realizat pentru niste examene ce am de facut. Am tot citit in stanga si in dreapta dar rezultate 0(zero). Dupa care am ales sa intreb un prieten ce si cum ar trebui sa folosesc pentru a putea pune un document in PDF.

Raspunsul lui a fost foarte simplu: vrei ceva pe care sa dai bani sau ceva free. Logic ca orice roman de rand am raspuns imediat un program de facut un PDF gratis ! Vreau sa va zic ca a fost o mare greseala deoarece ceea ce doream sa gasesc la final nu a fost decat o mica iluzie.

Un document in PDF este foarte usor de realizat insa cu unul din cele mai renumite programe din pachetul ADOBE. Acesta se numeste ACROBAT, chiar daca costa ceva va garantez ca totul este asa cum va imaginati. Foarte usor de folosit si text-ul dumneavoastra se face in PDF cat ai zice peste.

Asadar acum totul este foarte simplu, nu trebuie decat sa afli cum se pune un document in PDF. Ca fiecare program ai sectiunea NEW, acolo vei reusi sa gestionezi toate fisierele de tip txt sau al altor programe de tip word. Toate acestea pot fi convertite de catre programe de genul celui de la Adobe : Acrobat.

De aici puteti insa sa descarcati si programul de creeat fisiere gratis, desigur putina experienta in domeniu nu ar strica pentru a putea foolosi aceste programe.

Descarca acum programul : CLICK AICI

Cam aceasta a fost ultima peripetie pe ziua de azi, o sa revin cu un nou articol mult mai comic, peste circa o ora! Deocamdata speram ca acest articol sa va fie de folos si sa speram ca acum stiti cum se face un pdf sau cum se pune un document in pdf.