The Sims Social Online pe Facebook

The Sims Social Online pe Facebook

Daca pana acum cel mai popular joc de pe Facebook a ajuns un numar de circa 10 milioane de useri, iata ca The Sims Social online are o medie de 64 de milioane de useri activi.

O fi oare un numar exagerat de mare ? Nu cred, avand in vedere ca cei de la EA Sports sunt obisnuiti cu numarul mare de utilizatori, tin sa cred ca acest joc a cam rupt gura targului.

Daca doresti sa vezi cum arata aceasta aplicatie va rugam sa utilizati acest link TheSimsSocial si va garantam ca o sa aveti parte numai de distractie.

Avand in vedere numarul mare de utilizatori asta inseamna ca acest joc poate fi considerat de calitate. Asa cum bine stiti in acest joc aveti parte de un om ( fata / baiat ) pe care trebuie sa il introduceti in societate. Acesta trebuie sa isi faca propria casa si propria familie cu prieteni, vecini dar si dusmani (glumesc).

In plus trebuie sa aveti grija de propria casa, sa o mobilati si sa faceti toate modificarile necesare pentru ca persoana de care d-vs aveti grija sa traiasca in cele mai bune conditii.

In cazul in care te numeri printre jucatorii acestei aplicatii de pe Facebook atunci te rugam sa apesi pe butonul like si +1, si nu uita sa te abonezi la newslatter-ul nostru gratuit.