Dependenta de site-urile de socializare – Facebook si Twitter

Am remarcat ca in Romania a luat amploare folosirea  site-urilor de socializare precum Facebook sau Twitter.  Aceste site-uri sunt gratis iar contul pe care dvs il detineti poate fi de mai multe tipuri precum : Privat sau Public.

Pentru inceput  trebuie sa precizam  ca aceste site-uri  tin sa creeze dependenta deoarece cu siguranta prietenii vostri sunt non stop pe internet.  Am tot remarcat multa lume ce folosesc aceste site-uri precum hrana zilnica.

Indicat ar fi ca atunci cand folositi aceste site-uri sa incercati  sa va limitati  in folosirea lor deoarece pot contine anumite mesaje ce va pot schimba comportamentul.

Dependenta de Facebook sau Twitter a inceput precum o mica distractie nu doar pentru mine, ci si pentru majoritatea prietenilor mei. Cu toti pierdem  mult timp din viata noastra pentru a citi ce a mai fost postat pe facebook sau ce like a mai dat celalalt.

Sper totusi ca era FACEBOOK sa se termine in curand, desi cred ca asteptarile mele nu o sa aibe rezultatul dorit in prea scurt timp. Facebook nu mai este un simplu site de socializare, a devenit o econimie un business pe care mult incearca sa aibe castiguri cat mai mari.

Asadar acum dupa toate cele spuse, ati inteles ca noi ii ajutam pe altii sa castige milioane !? Poate nu .. dar iata ca de aceasta data eu am facuto. Chiar daca am fost putin cam dur cu aceste super 2 site-uri cu siguranta o sa continui sa le folosesc, sau poate cine stie intr-o buna zi o sa ne trezim ca calculatorul nostru va face parte dintr-un program /site de socializare in care o sa se poata cunoaste absolut toate informatiile si detaliile despre noi.