Programe de inchisc si oprit calculatorul / PC Automat

De multe  ori am nevoie de diferite programe pentru a inchide propriul calculator, de aceea doresc sa fac o cautare mai profunda pentru a determina care este cel mai bun program si cel mai iubit de catre userii de pe internet.

La primul search pe Google am gasit WinMend Auto Shutdown, un program ce va este oferit gratis de catre winmend.com. Chiar daca cei de la firma prezentata mai sus nu au necesitatea de a cere o anumita valoare pentru descarcarea acestui program, va sfatuiesc sa faceti o mica donatie pentru imbunatatirea soft-urilor prezentate si nu numai. 

Un lucru ce trebuie mentionat in cazul in care doriti sa folositi acest program este ca atunci cand programul este in derulare iar momentul inchiderii calculatorului a sosit, aveti 30 de secunde la dispozitie pentru oprirea acestuia.

O sa vedeti pe monitor un ceas ( ex: ceas bomba ) care va va arata secundele ramase. Un alt factor important este faptul ca acest program functioneaza pe toate sistemele operative precum XP, Vista dar si Windows 7.

Programul WinMend Auto Shutdown poate fi descarcat de AICI, in schimbul acestui link te rugam sa apesi pe butonul like sau +1 pentru a trimite acest articol tuturor prietenilor din site-urile de socializare des accesate de catre tine.