program de inchis calculatorul

Internet

Programe de inchisc si oprit calculatorul / PC Automat

0 77

De multe  ori am nevoie de diferite programe pentru a inchide propriul calculator, de aceea doresc sa fac o cautare mai profunda pentru a determina care este cel mai bun program si cel mai iubit de catre userii de pe internet.

La primul search pe Google am gasit WinMend Auto Shutdown, un program ce va este oferit gratis de catre winmend.com. Chiar daca cei de la firma prezentata mai sus nu au necesitatea de a cere o anumita valoare pentru descarcarea acestui program, va sfatuiesc sa faceti o mica donatie pentru imbunatatirea soft-urilor prezentate si nu numai. 

Un lucru ce trebuie mentionat in cazul in care doriti sa folositi acest program este ca atunci cand programul este in derulare iar momentul inchiderii calculatorului a sosit, aveti 30 de secunde la dispozitie pentru oprirea acestuia.

O sa vedeti pe monitor un ceas ( ex: ceas bomba ) care va va arata secundele ramase. Un alt factor important este faptul ca acest program functioneaza pe toate sistemele operative precum XP, Vista dar si Windows 7.

Programul WinMend Auto Shutdown poate fi descarcat de AICI, in schimbul acestui link te rugam sa apesi pe butonul like sau +1 pentru a trimite acest articol tuturor prietenilor din site-urile de socializare des accesate de catre tine.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole Recente

 • idei de cadouri pentru femei

  Idei de cadouri pentru orice eveniment important

  Dupa cum bine stiti orice eveniment trebuie sa fie luat ca atare, indiferent ca vorbim despre o zi de nastere, onomastica sau o simpla petrecere, cadoul tau in calitate de invitat trebuie sa fie pe masura asteptarilor, ba chiar mai mult sa depaseasca aceste asteptari. Totusi ce poti cumpara pentru a face o impresie buna…

 • cadouri pentru baieti si barbati valentine's day 2014

  Cadouri pentru baieti Valentine’s Day 2014

  Avand in vedere ca nu mai sunt decat 14 zile pana cand va sosi Ziua indragostitilor sau Valentine’s Day, ne-am gandit sa va pregatim o lista cu cadouri pe care puteti sa le faceti baietilor, astfel incat acestia sa ramana surprinsi si fericiti de ceea ce au primit. Valentine’s Day este o sarbatoare americana care…

 • cadouri pentru fete de 14 ani

  Idei cadouri pentru fete de 14 ani Valentine’s Day 2014

  Valentine’s Day este o zi mult asteptata de toti indragostitii pentru a sarbatori intr-un mod diferit de restul zilelor, pregatind surprize si cadouri pentru persoana iubita. Avand in vedere ca pe 14 februarie se sarbatoreste Ziua indragostitilor, toate persoanele, indiferent de varsta pot celebra aceasta zi. In cazul in care va aflati la varsta adolescentei…