De ce sa alegeti serviciile SEO?

In momentul in care va deschideti o afacere este important sa raspanditi detaliile prin cat mai multe cai, pentru a atrage clienti intr-un timp scurt. Una dintre cele mai rapide cai de transmitere a informatiilor este mediul online, iar de acesta se leaga serviciile SEO. In plus, apelarea la o echipa specializata in SEO va va aduce garantat succesul firmei, pas cu pas.

Ce este SEO?

SEO este o prescurtare de la Search Engine Optimization si consta in publicitate online realizata de catre specialisti. Mai exista si varianta de a apela la Google AdWords pentru publicitate, insa exista o diferenta intre cele doua.

Google AdWords se foloseste de anunturi pentru a propaga informatia despre o firma, un site anume, iar acestea apar automat pe prima pagina Google in momentul in care o persoana cauta un cuvant cheie relevant afacerii. Asadar, sansele ca acel site sa fie accesat sunt foarte mari, mai ales pentru ca apar in prima sectiune a paginii, incadrate intr-un chenar.

SEO, de pe alta parte, aduce site-urile pe pozitii inalte, pana cand ajung in prima pagina a Google-ului, iar acestea se gasesc in a doua sectiune a paginii, sub anunturi. Google AdWord si SEO sunt complementare, asadar, orice varianta ar fi aleasa este corect pentru site.

Cu toate acestea, SEO face mai multe decat publicitatea propriu-zisa. Acest sistem ajuta la intelegerea business-ului la un alt nivel, iar investitita sa se transforme intr-un numar crescut al cifrei de afaceri. Asadar, este o investitie profitabila, dat fiind ca se recupereaza rapid.

6e6054f2-7e33-40b3-9b84-aa761a47002a

De ce e bine sa alegeti serviciile SEO?

Aceste servicii ajuta la optimizarea site-ului pe care il detineti. Cu alte cuvinte, exista un pachet de activitati de optimizare, care sunt On-page, Off-page dar si de monitorizare si mentenanta a site-ului, cu scopul de a asigura promovarea pe o durata mai lunga.

In general, exista 5 pasi de optimizare, 5 etape si anume: consultanta, analiza On-page, Off-page si mentenanta.

Aceste etape se pot personaliza in functie de proiectul primit. Este benefic sa alegeti serviciile SEO deoarece veti primi o analiza completa a site-ului pe care il detineti, va fi facuta publicitate la un nivel profesional si inalt, veti fi tratat cu seriozitate iar cerientele si ideile va vor fi ascultate, si veti fi instiintat la fiecare pas ce ar trebui sa faceti pentru a plasa afacerea la un alt nivel.

Fie ca alegeti Google AdWords sau serviciile SEO, important este sa cunoasteti diferenta dintre cele doua si sa aveti un scop clar in minte, si anume de a face afacerea sa infloreasca, de a atrage cat mai multi clienti, de a optimiza site-ul, cu alte cuvinte, scopul de a avansa constant. Asadar, nu neglijati afacerea, ci atingeti fiecare plan care poate fi atins pentru a face publicitate.