Harta Bucuresti online – cea mai confortabila metoda de a naviga prin capitala

Deplasare prin Bucuresti poate fi o adevarata provocare atat pentru locuitori, cat si pentru persoanele care locuiesc in alte orase si vin in capitala pentru a rezolva probleme personale, sau pur si simplu pentru a descoperii enigmele istorice ale acesteia. Cea mai confortabila metoda de a descoperii rapid si usor strazile Bucurestiului, obiectivele turistice sau locatia a diferite institutii, este de a accesa harta Bucuresti online.

Aplicatiile special create pot transforma si usura deplasarea prin Bucuresti, pentru ca au numeroase optiuni.

harta bucuresti onlineDescopera cele mai ascunse strazi ale capitalei

Putini dintre locuitorii Bucurestiului stiu ca anumite strazi poarta cu sine o istorie bogata si un farmec aparte. Strada Xenofon formata din 70 de trepte pictate in culori vii este una dinte minunile Bucurestiului ce se remarca datorita unicitatii. Xenofon este una dintre strazile ce trebuie parcurse pe jos. Poate fi usor gasita pe harta Bucuresti online, de pe orice dispozitiv mobil, pentru ca se gaseste in apropierea Parcului Carol.

Strada Oborului, este una dinte cele mai inguste din capitala si din tara. Traversarea acesteia reprezinta o incursiune intr-o alta lume. Gardurile din lemn ce marginesc strada aflata in sectorul 4, sunt impunatoare. Pe harta Bucuresti online poate fi descoperita usor si strada Spatarului, care ofera vizitatorilor o lectie de istorie. Aceasta gazduieste cea ma veche cladire cu arhitectura traditionala romaneasca. Casa Melik, construita in 1750-1760, a fost transformata in Muzeul Pallady. Aici pot fi vazute peste 800 de piese de arta extrem de valoroase.

Afla care sunt strazile ce trebuie evitate la orele de varf

Aplicatiile care ofera online harta rutiera a Bucurestiului sunt cu adevarat folositoare la orele de varf, cand traficul in capitala devine cu adevarat aglomerat. Atat locuitorii capitalei cat si vizitatorii pot descoperi mai usor rutele alternative, pentru a ajunge mai rapid la destinatia dorita.

Conform datelor oferite de specialistii care monitorizeaza traficul, anumite artere principale trebuie evitate la orele de varf. Drumul Taberei, este catalogat ca fiind “factor de nervi” pentru soferi, in special la orele de varf. Cei care aleg sa foloseasca harta Bucuresti online, pot evita aceasta zona intre orele 17-20 si pot ajunga mai rapid la destinatie.
Bulevardele Iuliu Maniu, Magheru, Timisoarei sunt alte trasee rutiere ce trebuie evitate la orele de trafic maxim.

Afla rapid locatia celor mai exclusiviste restaurante si puncte de relaxare

Fata de o harta traditionala a bucurestiului, o harta Bucuresti online, vine cu numeroase avantaje, pentru ca ofera informatii actualizate cu privire la principalele puncte de atractie, restaurante, parcuri, centre de sanatate. Astfel pot fi descoperite usor care sunt cele mai in voga restaurante ale momentului, dar si detalii cu privire la programul de functionare. La fel de usor pot fi descoperite cele mai noi puncte de atractie – parcuri de aventura, parcuri acvatice, centre SPA& Wellness.

Harta Bucuresti online poate fi accesata la orice ora de pe dispozitivul mobil si permite aflarea informatiilor dorite in timp foarte scurt, ofera detalii importante cu privire la mijloacele de transport ce pot fi folosite si pot crea rute alternative, pentru a evita traficul aglomerat.

Salvează