Servere Radio Online – Server Ieftin pentru radio

Avand in vedere ca fac parte din echipa Radio Max am decis sa va ofer posibilitatea de a achizitiona un server foarte ieftin. Calitatea si sunetul sunt cele mai importante de aceea va sugerez de fiecare data sa aveti grija ceea ce cumparati. Daca ar fi sa aleg serverul care imi place mie acesta ar fi urmatorul:

Slot-uri : 1000, Bitstream : 128 kb/s,  Port : la alegere, AutoDJ : 5 gb

Acestea ar fi dupa parerea mea serverul ideal pentru un radio online. Momentan nu avem nici o firma ce detine servere ieftine sau servere de radio gratis. Orice server de radio online ieftin nu este neaparat si unul foarte bun, de aceea eu iti sugerez sa ai mare grija atunci cand alegi un server pentru radio online.

Radio-uri Online:

Radio Max – www.radiomax.ro

Radio Party – www.radioparty.ro

Radio Vip – www.radiovip.ro

Momentan pe internetul romanesc sunt nenumarate radiouri online cu servere cumparate de la firme mai mult sau mai putin bune. Daca doresti sa cumperi un server de radio online ai mare grija deoarece plata nu trebuie efectuata fara factura. Din propria experienta iti spun ca am incercat sa cumpar un server de radio online ieftin cu plata prin sms dar si paypal, dar nu am fost la cele mai mici detalii si am efectuat plata degeaba.