Google Adsense pe Categorii cu Bannere Filtrate

google adsense pe categoriiGoogle Adsense pe Categorii cu Bannere Filtratea

In aceasta dimineata am primit un mail de la cei de la Google Adsense in care ma avertizeaza ca incepand cu data de 11 octombrie imi pot filtra reclamele publicitare dupa continutul meu.

Deocamdata nu am avut ocazia de a testa aceasta practica dar va garantez ca este totusi detul de interesanta mai ales ca de acum ai ocazia sa faci reclama exact pe nisa site-ului tau.

Se pare ca vei avea de ales, ori continui cu acest tip de reclama pe care l-ai folosit pana acum , ori decizi sa publici reclama in functie de nisa site-ului tau.

Eu sunt de parere ca o reclama bine selectata iti poate aduce incasari mai mari dar si un numar mare de vizualizari. Indiferent de ce politici o sa adopte in continuare cei de la Google Adsense stiu ca acestea vor facilita munca webmasterului si a vizitatorului.

Daca doresti sa ramai la curent cu cele mai noi informatii despre Google Adsense pe Categorii si cu bannere filtrate in baza nisei din care site-ul tau face parte atunci te rugam sa te abonezi la newslatter-ul nostru gratuit.

Nu uita apasa butonul like si +1 pentru a trimite acest articol tuturor prietenilor din site-urile de socializare precum Facebook si Google Plus. Iti multumim…