Joc Roboti Mo si Foca – Mini Robot Wars online

In drumul meu catre somn am descoperit un joc foarte interesant, un joc cu robotii Mo si Foca. Numele acestui joc este Mini Robot Wars iar scenariile sun aproape celor din cunoscutul serial pe internet cu robotii Mo si Foca.

Mini Robot Wars iti ofera posibilitatea sa iti alegi unul din robotii tai preferatii si sa iti invigi oponentii din joc. Nu trebuie sa faci nimic altceva decat sa iti dezvolti robotul pentru a avea prestatii cat mai bune. Mini Robot Wars are ca obiectiv castigarea tuturor duelurilor dintre robotul tau si adversarii sai. Indiferent de punctaj, aici ai ocazia sa te distrezi si sa castigi chiar si premii. Momentan suntem in programarea unui concurs surpriza, de aceea inca va lasam sa fierbeti cu aceste joculete. Cum ar zice unii, sa faceti incalzirea…

Mini Robot Wars Online

REGULI DE JOC: Pentru acest joc nu ai nevoie decat de mouse.

Pentru a juca acest joc cu robotii Mo si Foca, trebuie sa folosesti mouse-ul. Mini Robot Wars nu necesita alte aplicatii sau anumite software deoarece jocul este program si implementat doar pentru browserele existente in prezent.

Daca consideri ca jocul Mini Robot Wars a fost suficient de bun pentru gusturile tale atunci apasa pe butonul +1 sau pe butonul like. Ce parere ai despre jocul Mini Robot Wars Online ? Daca stii alte jocuri asemanatoare te rugam sa ne instiintezi, doar in acest mod echipa noastra are posibilitatea sa iti ofere cele mai frumoase jocuri si cele mai interesante aplicatii pentru tine si pentru prietenii tai.