Retea Wireless – Windows 7 – Cum setez un router wireless

Conectify - Retea Wireless

Nu de mult timp am intampinat aceasta problema si eu, de aceea am decis sa scriu acest articol pentru a va sari in ajutor in rezolvarea acestei probleme.

Am reusit sa conectez 2 laptop-uri la internet fara nici un fel de device decat o simpla cheita de net de la DIGI. Pare destul de greu avand in vedere ca acest device nu este un router si ca o conexiune nu poate fi facuta decat printr-o poarta USB. Acum ca tot veni vorba am incercat mai multe programe dar cel mai bun a fost : Conectify.

Nu este foarte complicat sa folosesti acest program. Il deschizi iar dupa aceasta ii setezi parola la reteaua care va urma sa o creezi. Parola trebuie sa aibe minim 8 caractere, in mod contrar aceast program nu va rula asa cum va doriti.

Dupa ce ati reusit sa instalati acest program asigurativa ca programul ruleaza.  Primul lucru ce trebuie verificat este conexiunea celorlati useri ce trebuie sa acceseze de pe PC diferite aceasta retea dupa care butonul d-vs din program trebuie sa arate : HOTSPOT ON !

De aici totul devine o banalitate, nu trebuie decat sa lasati Pc deschis pentru a mentine reteaua nu doar de internet intre celelalte calculatoare iar in caz contrar acest lucru nu va functiona in mod normal.

Daca doriti sa descarcati acest program, nu trebuie decat sa faceti un CLICK AICI !

Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru diferite erori ce le puteti intampina din cauza acestui program. Echipa noastra este gata sa va raspunda la orice nelamurire in legatura cu acest program.