Windows 8 Beta – Data Lansarii – Release date

windows 8 betaWindows 8 Beta – Data Lansare – Release date

Cam toata lumea e interesata despre cand o sa apara acest nou sistem operativ : Windows 8 Beta. Eu sincer nu doresc sa am anumite versiuni de proba dar cu siguranta o sa le incerc sa vad care sunt schimbarile din vechiul windows 7 si noul windows 8 beta.

Windows 8 data lansarii deocamdata nu a fost prezentata in mod oficial, dar dupa calculele noastre se presupune ca in 2012 prin septembrie ar trebui sa apara acest sistem operativ.

Data de lansare la Windows 8 va fi cu siguranta cel mai important eveniment al lunii sau chiar al anumui. Atuci cand cei de la Microsoft decis lansarea pe piata a unui nou produs, economia incepe sa miste din ce in ce mai bine.

Va garantam ca o sa revenim la acest subiect de fiecare data cand unul din membrii echipei noastre afla ceva nou despre windows 8 beta si despre data lansarii windows  8.

Momentan tin sa va zic doar cateva informatii despre acest sistem de operare, viteza sa de incarcare este uimitoare. Pana si cei mai mari “dusmani” Microsoft au ramas uimiti de viteza uluitoare pe care o are acest nou windows. In plus restul surprizelor o sa vi le prezint intr-un alt articol cu toate detaliile si informatiile despre windows 8 beta si data lansarii windows 8.