De ce s-a dezvoltat Prioripay in Romania?

prioripay-300x225Chiar daca sunt sanse sa nu fi auzit de Prioripay, acest lucru nu va ramane asa pentru multa vreme. Aparuta in urma cu 2 ani, Prioripay este o platforma de plati online care a reusit sa ocupe un loc destul de important pe piata. Aproape fiecare roman care afla beneficiile oferite de aceasta solutie de plata, alege sa o incerce, motivat fiind de diversitatea de solutii de plata pe care o ofera si de usurinta cu care este folosita.

Care este motivul succesului Prioripay?

Cei care au creat platforma au mizat foarte mult pe completarea unor goluri care se aflau pe piata romaneasca. Este adevarat, carduri de debit si de credit exista de o gramada de timp,Plati online cu cardul si plati cu cardul la comerciant exista si ele de ceva vreme. Ceea ce lipsea era un transfer instant de bani si o solutie care sa permita plata intr-un mod facil, oriunde in lume. Astfel, a aparut PrioriPay, care a venit cu cateva lucruri deosebite si care promite sa dezvolte din ce in ce mai mult intreaga platforma.

Printre lucrurile deosebite pe care le scoate in fata se numara posibilitatea de a atasa contului un card de debit pentru a avea un control total asupra banilor din cont. Mai exista solutii de plati online, cum ar fi PayPal, insa acestea se rezuma la a permite plati online. PrioriPay extinde putin aria de utilizare a serviciilor, permitand inclusiv plata la comercianti, retragerea de bani evident, platile online.

Un alt lucru deosebit este faptul ca poti trimite bani oriunde in tara. Acest lucru este posibil datorita colaborarii cu Posta Romana. Data fiind extinderea Postei in orice colt si in orice catun din Romania, daca ai trimis bani catre o ruda sau un prieten, ii poti trimite in cel mai simplu mod cu putinta.

Cui se adreseaza Prioripay?

Platforma se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice care isi doresc solutii financiare de buna calitate, pe cre sa le administreze direct din confortul casei. Daca esti persoana juridica, vei putea sa incasezi sau sa platesti facturi intr-un mod cat se poate de simplu, vei putea implementa solutii de plati online la tine pe site si te vei bucura de comisioane minime.

Daca esti persoana fizica, vei putea sa iti deschizi un cont in mod absolut gratuit, vei putea sa faci transferuri gratuite intre conturile PrioriPay si transferuri la costuri reduse intre un cont Prioripay si alt cont.

Este clar ca o astfel de solutie financiara este de urmarit si de incercat, dat fiind faptul ca este absolut gratuita.