GazduireSite.Ro – Informatii, pareri si opinii

Gazduiresite.Ro – Informatii, pareri si opinii

Din cauza unui orgoliu personal am decis sa mut site-ul pe un host romanesc, de aceea am ales cateva firme de hosting pana m-am oprit la cei de la GazduireSite.Ro !

Nu stiu de unde sa incep cu laudele, sincer vorbind, trebuie sa recunosc ca pentru Romania banuiesc ca au cele mai bune servicii. Asta pe aspectul tehnic cat despre support pot sa zic 10 cu felicitari.

Am fost sunat desi ma aflam in alta tara si am purtat discutii foarte lungi, domnul Ionut Calugarul este printre cei mai OK din tot ce tine web de Romania.

Sa nu credeti ca am vreun castig pe treaba asta, ba din contra chiar nimic, si acest articol il fac doar pentru a multumi unui om precum Ionut Calugaru.

Chiar daca raportul nostru a fost de circa 24 ore, tin sa va spun ca recomand cu toata increderea serviciile oferite de catre GazduireSite.Ro !

Eu nu fac parte din echipa, si nici nu imi doresc deoarece proiectele mele iau in considerare alte aspecte, dar citind il ultimele zile un articol despre o firma ce se ocupa de webhosting am ales ca de aceasta data sa va prezint o firma ce merita laudata.

Incercati cu incredere serviciile oferite de site-ul gazduiresite.ro !